• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Graversen efter Lössl-dom: Kan ikke finde kursen

Foto: Getty Images

Den ene dag kan man sige det andet, og den næste kan man ikke. Sådan ser FCM-sportschef Svend Graversen.

Af Oliver Okstrøm

FC Midtjyllands Jonas Lössl var ude med en klar kritik af dommeren efter kampen mod Silkeborg i sidste runde af grundspillet. Den kostede ham en karantæne på én kamp, og i FCM har man svært ved at forstå retningen i disciplinær-instansen, der er kommet frem til dommen.

Det fortæller sportschef Svend Graversen om i et interview med TV3 Sport.

- For det første, så accepterer vi jo den karantæne. Den er jo, som den er. Det kan vi ikke gøre så meget ved. For os er det mere den kurs, som er sat, som vi har svært ved at se en linje i. Vi kan ikke helt finde retningen, og det kan være, at retningen har ændret sig, men så skal vi klubber jo have det at vide, for vi synes, at den er omskiftelig, siger han og fortsætter:

- Den ene dag kan man sige noget, og den anden så kan man sige noget andet. Det er klart, at det kan godt være svært at navigere i, lyder det fra Svend Graversen.

Han afviser desuden, at være utilfreds med, hvem der sidder i disciplinær-instansen.

- Det er jo godt, at vi har disciplinær-instansen. Også til at tage de her sager op på bagkant. Nej, det vi udfordrer, det er, at vi som klubber skal vide, hvor vi står henne. Så det ikke er sådan, at den ene dag, der bliver der taget én sag op og dømt på dén måde - og den anden dag bliver den taget op og dømt på en anden måde. Det er det, og hvis der er en ændring, så skal vi have det at vide, fortæller FCM-sportschefen.

Det bliver ikke nævnt af Graversen selv, men et eksempel på en anden tilgang til dommer-kommentarer har været AGF's Uwe Rösler, der efter en kamp mod FCK udtalte sig sådan til førnævnte tv-station.

- De ser den mere end fem-seks gange, og de kommer seriøst til den beslutning, at det ikke var en fejl? Det er en joke. Det er en joke. Det her er grunden til, at vi ikke har brug for VAR efter min mening. Der er nogen, der sidder et eller andet sted og tager beslutninger. Jeg håber ikke, at han kommer fra København, sagde Rösler dengang.

Det endte med en advarsel til tyskeren.

Situationen med Jonas Lössl kan ses i videoen i toppen af artiklen.