• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League /ritzau/AFP

Jack Grealish advarer Real Madrid inden returopgør

Foto: Getty Images

Jack Grealish siger efter 1-1-kampen på Santiago Bernabéu, at hans hold føler sig ustoppeligt på hjemmebane.

Af /ritzau/AFP

Jack Grealish, Manchester Citys 27-årige britiske rekordindkøb, kommer tirsdag aften med en advarsel til Real Madrid, som Manchester City spillede 1-1 mod på udebane i Spanien i semifinalen af Champions League.

- På Etihad (Manchester Citys hjemmebane, red.) føler vi os ustoppelige for tiden, siger Grealish til det britiske medie BT Sport.

Real Madrid og Manchester City mødtes tirsdag aften på Santiago Bernabéu, den spanske klubs hjemmebane.

Her lød slutfløjtet med 1-1 på måltavlen, efter at Vinicius Junior og Kevin de Bruyne for henholdsvis hjemmeholdet og udebaneholdet satte flotte langskud i nettet.

- Vi kom her til aften for at prøve at vinde kampen, men jeg synes, det viser karakter, at vi kommer bagud med et mål og stadig kommer tilbage i kampen. I sidste ende var det et fair resultat, siger den 27-årige brite.

Et opgør mod Real Madrid i semifinalen er ikke just en ny oplevelse for Manchester City.

Det var nemlig også her, at de blåklædte måtte se sig slået i Champions League i sidste sæson. Real Madrid vandt efterfølgende finalen mod Liverpool 1-0.

Manchester City er ubesejret i 21 kampe på tværs af alle turneringer. Under ledelse af cheftræner Pep Guardiola har klubben haft sin mest succesfulde periode nogensinde, og den har i øjeblikket kurs mod sit femte engelske mesterskab i bare seks sæsoner.

Succesen er dog ikke for alvor blevet gengivet i Champions League, som er Europas største interkontinentale turnering. Manchester City har endnu til gode at vinde den.

/ritzau/AFP