Video : Tipsbladet
Superliga

Hård dom: For ringe til Superligaen

Ifølge Viaplay-ekspert Peter Sørensen virker Lyngby Boldklub til at være et hold, der er for dårligt til at spille i Superligaen.

De hentede 15 point i de første 10 spillerunder, men siden da er resultaterne gået i den forkerte retning for Lyngby Boldklub. 

I de efterfølgende 16 spillerunder har Lyngby nemlig blot hentet 10 point, hvilket i skrivende stund efterlader 'De Kongeblå' på niendepladsen i Superligaen, med tre point ned til nedrykningsstregen. 

Og ifølge Viaplay-ekspert Peter Sørensen virker Lyngby faktisk til at være et hold, der ganske enkelt ikke har niveau til den bedste række. 

- De første 10 kampe kom lidt i forlængelse af den der fabelagtige periode, hvor de jo blev genoplivet henover foråret og overlevede i kampen om at undgå nedrykning. AaB trak det korteste strå sammen med Horsens, selvom Lyngby var elendige i hele efterårssæsonen.

- Det momentum tog Lyngby lidt med ind (i denne sæson, red.), men siden runde 10 har de ligesom 'genfundet' sig selv som det her hold, der forekommer at være for ringe til at spille i Superligaen, lød det søndag i studiet fra Peter Sørensen efter Lyngbys 2-1-nederlag til Viborg FF. 

Ifølge Peter Sørensen har flere af Lyngbys vigtigste spillere været for langt fra deres tidligere niveau. 

- Det har været en meget lang række af meget dårlige præstationer, hvor mange af de spillere, som 'shinede' i den periode, hvor de nåede nye højder... Gytkjær er småskadet og spiller kun ganske lidt, og Rømer og Bjelland er skadede og spiller ikke. Chukwuani, som ellers har været den største stjerne, er meget svag i dag (søndag, red.).

- Gudjohnsen er måske det lyspunkt, der var i kampen, men der er ikke meget andet end sporadiske kontraangreb og dødbolde fra dem. Og det er faretruende, for det er meget længe... det er ikke et øjebliksbillede, at de spiller sådan her. Det har de gjort i 16 kampe. 10 point i 16 kampe, det er nedrykningskvalitet, lød det fra Peter Sørensen. 

Lyngby har i denne sæson haft hele tre forskellige cheftrænere. Freyr Alexandersson rykkede til belgiske Kortrijk i januar, hvor afløseren Magne Hoseth blev fyret efter blot to kampe. David Nielsen har hentet fem point i seks kampe, efter at han blev ansat i begyndelsen af marts. 

Lyngby spiller igen fredag, hvor der venter en vigtig hjemmekamp mod Vejle Boldklub. 

Loading Poll...