Video : Tipsbladet
Superliga

Hårdt FCK-exit: En lille tåre på kinden

Valdemar Lund vil ikke lægge skjul på, at afskeden med FC København ikke blev på den måde, som han havde drømt om.

Han havde håbet på at følge i fodsporene på stortalenter som Victor Kristiansen og Mohamed Daramy, der i de senere år har forladt FC København for kæmpestore beløb. 

Men efter en vanskelig efterårssæson endte det for Valdemar Lund med, at han torsdag tog afsked med FC København for at fortsætte karrieren i norske Molde. 

- Det var en meget kaotisk dag. Jeg vidste godt, at Molde var en mulighed lang tid før, at jeg besluttede mig for at skrive under med dem. Men jeg blev enig med mit bagland om, at det sportsligt var den rigtige løsning for mig.

- Jeg havde hørt en masse gode ting om klubben, og det hele gav bare mening for mig. Så det var den bedste løsning for mig lige nu, fortæller Valdemar Lund i et interview med Viaplay. 

Den 20-årige midterforsvarer vil ikke lægge skjul på, at det var hårdt at sige farvel til barndomsklubben. 

- Det var mærkeligt jo. Når man har været i klubben siden man var 12, at man så skal til at flyve fra reden nu. Måske ikke på den måde, som jeg havde håbet på, men ja... der var mange følelser i spil i går.

- En lille tåre på kinden på hotelværelset efter at have skrevet under. Men efter det var det egentlig så fint, lyder det fra Valdemar Lund. 

Den nye Molde-spiller erkender selv, at han i sin sidste halvsæson som FC København-spiller ikke ramte topniveauet. 

- Jeg kan ikke lægge skjul på, at mine præstationer på det sidste i FC København ikke har været helt top.

- Så ja, jeg havde brug for spilletid, og klubben gad ikke at give mig så meget spilletid, så den bedste løsning var Molde, siger Valdemar Lund. 

Ifølge Tipsbladets oplysninger har FC København indkasseret omtrent 11 millioner kroner på salget af Valdemar Lund. 

Se interviewet med Valdemar Lund i afspilleren øverst i artiklen.