• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Hæs AGF-profil: En kæmpe forløsning

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Frederik Tingagers stemme var godt brugt efter kampen mod OB, som han betegner som et kæmpe boost.

Af Anders Dehn

Det var ikke kønt, da AGF vandt 2-1 over OB søndag aften, men Frederik Tingager lignede og lød som en mand, der var ligeglad. Han var bare tilfreds med de tre point.

Det holdt ellers hårdt. Først tre minutter før tid scorede anfører Patrick Mortensen til 2-1 og sikrede AGF sæsonens anden sejr. Om det var jubelbrølet, der havde sat sig på Tingagers stemme efterfølgende, skal forblive usagt, men hæs var han i hvert fald, da han tonede frem på interview på Discovery+.

- Et kæmpe boost. Det er sådan nogle sejre, der er med til at avle selvtillid. Når vores hold har selvtillid, så er det nogle rigtig dygtige fodboldspillere, der løber derinde. Det er rigtig vigtigt, sagde Tingager.

AGF havde før kampen vundet én, spillet én uafgjort og tabt én. Derfor var holdets sæsonstart stadig på det jævne, men den tippede i den rigtige retning med sejr i Odense.

- Tre point her det var så vigtigt i forhold til at få en god start. 1-1 kunne vi ikke bruge til noget. Vi får tre point. Det er en kæmpe forløsning.

Læs mere om kampen her.