• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Hamrén skuffet over simple mål: Det holder ikke

Foto: Getty Images

AaB-cheftræner Erik Hamrén så store defensive fejl fra sit mandskab i fredagens testkamp.

Af Oliver Okstrøm

AaB har store udfordringer foran sig i Superligaen, hvor klubben overvintrer under nedrykningsstregen med syv point op til nærmeste klub på den anden side af stregen. Fredag spillede Aalborg-klubben testkamp mod svenske Sirius, hvor det blev til et nederlag på 1-2 for danskerne.

AaB-cheftræner Erik Hamren slår i et interview med Nordjyske efterfølgende fast, at han særligt var skuffet over forsvarsspillet fra deres side.

Det ærgrer ham særligt, da de netop har arbejdet meget på det defensive i forbindelse med deres træningslejr i Spanien, og derfor er det skuffende for ham, at Sirius eksempelvis kan score på deres første angreb.

Ved det andet mål var det Andreas Poulsen, som ikke fik dækket op i en kamp, hvor der dog var noget positivt at tage med. Det negative virker dog til at overskygge en del.

- Vi har vist, at vi bliver bedre og bedre i de foregående kampe. I denne kamp var vi gode i presspillet, men der var stress i pasningsspillet, siger han og fortsætter:

- Vi fik ikke skabt nok store målchancer. Og så laver vi de store fejl defensivt, hvor modstanderen score simple mål mod os. Det går ikke. Det holder ikke, lyder det fra Erik Hamrén.

Offensivt er der også noget at arbejde på, forklarer svenskeren, som blandt andet peger på, at deres cutback-afleveringer ender hos den forkerte spiller.

Selvom transfervinduet er lukket, så går AaB stadig efter at finde forstærkninger blandt de transferfrie spillere nu og her. Læs mere om det her.