Tipsbladet kigger nærmere på kampen mellem Vejle Boldklub og OB.

Vejle Boldklub - OB 0-1 (0-1)
0-1 Max Fenger (12)

Kampens bedste:
Vejle Boldklub

Han kom Vejle til undsætning ved flere lejligheder, og havde det ikke været for ham, kunne værterne have været bagud med både 2, 3 og 4-0 efter 1.halvleg. Heldigvis for Vejle havde Nathan Trott også husket handskerne til 2.halvleg, hvor han ved flere lejligheder holdte Vejle inde i kampen ved stillingen 1-0. Det var da ikke kun med hænderne, at han beviste sit værd for værterne. Midtvejs i 2.halvleg diskede han ligeledes op med en rigtig god fodparade, der forhindrede Max Fenger i at fordoble fynboernes føring.

OB
Her er der mange om buddet, da OB sprudlede af selvtillid i store dele af kampen. Max Fenger var her, der og alle vegne, men manglede den sidste skarphed ved enkelte lejligheder. Han kom frem til chancerne, og han viste da også kynismen, da han headede fynboerne foran med 1-0 på et kraftfuldt hovedstødsmål, men på en god dag havde Fenger noteret sig for et hattrick. Havde der været en "dagens fighter", skulle Max Fenger dog have den pris.

Derfor vælger vi i stedet at gå med Rami Al-Hajj, der forkælede alle dem, der elsker finurlige driblinger og lækre tricks. Den teknisk begavede svensker er en fornøjelse at følge, når han er i spillehumør - og det var han i dag. Han spillede med et overskud og en selvtillid, og det var ikke kun show-off-fodbold. I starten af 2.halvleg sendte han et drømmehug afsted fra distancen, der tog det nederste af overliggeren og lige akkurat ikke gik ind. Men hvilken kasse, det kunne have været!

Al-Hajj var ikke bare OB's bedste spiller. Han var kampens bedste spiller og helt store oplevelse.

Kampens detalje:
Kampen var kun ganske få minutter gammel, da Vejle næsten havde bolden over stregen. Men bolden passerede aldrig mållinjen, og det kan fynboerne takke Viljar Myhra for. Den 27-årige nordmand fik på nærmest mirakuløs vis holdt kuglen på den rigtige side af kridtstregerne ved hjælp af nogle imponerende reflekser - og en god portion held. Havde Vejle bragt sig foran på det tidspunkt, kunne kampen have gået en helt anden vej, end den viste sig at gøre. Vild og vigtig aktion fra OB's norske keeper.

Kampens værste:
Vejles defensiv var som en hullet si, og det var i virkeligheden mere held end forstand, at OB ikke vandt kampen med mere end bare det ene mål. Når OB ikke selv skabte chancerne, så forærede Vejle dem væk. Det var midtstopper Denis Kolinger et godt eksempel på. Umiddelbart efter fynboernes føringsmål forærede kroaten bolden for fødderne af Max Fenger, der dog ikke havde den fornødne skarphed i situationen. Det var med god grund, at Kolinger tog sig til hovedet efter situationen og kunne ånde lettet op.