• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

- Han var millimeter fra at være fodboldinvalid

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

David Nielsen er imponeret over AGF-profilen, som har døjet med skader, men nu er i topform.

Af Victor Risager

AGF besejrede søndag eftermiddag rivalerne fra Randers FC, og det gjorde de på en tidlig scoring af højrebacken Kevin Diks.

Lejesvenden fra Fiorentina har været særdeles flyvende for den århusianske Superliga-klub i de seneste uger, og alene i slutspillet har han scoret fire af AGF’s ni mål. Det glæder også cheftræner David Nielsen, at Kevin Diks nu viser sit niveau.

- Han har jo en sindssyg dynamik og pondus. Han har jo været ude med en skade og slidt med det i starten af sæsonen. Nu har han fået lov til at spille sig lidt i form og fået nogle kampe, og nu ser vi, at det er en dygtig spiller. For ham handler det om at få bugt med skaderne, for vi kan se, hvor dygtig en spiller vi har, siger David Nielsen til TV3 Sport efter kampen.

Til sommer skal AGF dog efter alt at dømme sige farvel til Kevin Diks. Lejeaftalen udløber, og hollænderen skal sandsynligvis tilbage til Fiorentina og jagte et gennembrud i Serie A efter to år i Århus.

Ligegyldigt hvad det ender med, vil David Nielsen imidlertid glæde sig over den 24-årige backs tid i AGF.

- Det er jo fuldstændig op til spilleren selv (om han skal tilbage til Fiorentina, red.). Han kom her og var fem millimeter fra at være fodboldinvalid, og vi fik stablet ham på benen igen. Han har fået sin fysik og sit niveau tilbage, så uanset hvad det ender med, er det en fantastisk historie for os, at vi har fået en spiller ind og bragt ham op på det niveau, han har vist, siger David Nielsen.

For nylig kommenterede Kevin Diks selv på sine fremtidsplaner. Læs hans udtalelser her. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020