FC Nordsjællands målmand, Jesper Hansen, har kontraktudløb om bare to uger. I aftes fik han et kontrakttilbud fra Farum-klubben.

Af Søren Hanghøj Kristensen

Hvis FC Nordsjællands førstekeeper, Jesper Hansen, finder sin kontrakt frem fra skuffen, skal han nok ikke kigge for meget på udløbsdatoen. Den nærmer sig nemlig med hastige skridt. Om bare to uger - den 30. juni - udløber keeperens aftale, og har han ikke sat sin signatur på en ny kontrakt inden da, kan han kalde sig arbejdsløs fodboldspiller. Det kommer dog næppe til at ske, for så sent som i aftes tikkede et nyt kontrakttilbud ind.

Læs også: Her er Superligaens kontraktfrie spillere

- Lige nu tygger jeg på et tilbud fra fra FC Nordsjælland. Jeg fik det i aftes, så jeg har ikke haft så lang tid til at kigge på det, og jeg har endnu ikke snakket med min agent om det, siger Jesper Hansen til tipsbladet.dk.

Hansen har haft base i Farum siden 2003, men det var først for tre år siden, han for første gang kunne kalde sig førstevalg. Siden har han haft sine udfald og ture på bænken, men i den seneste sæson spillede han alle 33 kampe for den nordsjællandske klub. Nu overvejer han det nye tilbud, og han har prioriteterne klar.

- Min førsteprioritet er FC Nordsjælland, men hvis det af den ene eller anden grund ikke skulle gå i orden, må jeg prøve noget. nyt. Jeg mener dog bestemt, at der er mulighed for, at vi når hinanden, fortæller Hansen.

- Jeg håber, jeg kan vende tilbage til klubben med et svar i løbet af et par dage, for selvfølgelig kunne det være rart at få den nye kontrakt på plads hurtigst muligt. Men jeg har også lært, at alt tager tid i den her verden, slutter målmanden.

26-årige Jesper Hansen, der har vundet to pokalmesterskaber med FC Nordsjælland, står i alt noteret for 87 Superliga-kampe i klubbens målmandstrøje.