Superliga Ole Hoffskov

Har aldrig oplevet lignende: Overstiger BIF og AGF

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Randers FC oplever kæmpe interesse for det kommende Conference League-brag mod Leicester City.

Af Ole Hoffskov

Tilskuerne valfartede ikke ligefrem til Randers FC's kampe i Conference League-gruppespillet, men når Kasper Schmeichel og Leicester City snart kommer forbi Kronjylland for at dyste i knockoutfasen, er det en helt anden snak.

Der er utrolig stor rift om billetterne, skriver Randers Amts Avis.

Kort før jul satte Randers FC 5.000 billetter til salg, og det tog en halv time, før de var revet væk. I slutningen af januar bliver flere billetter sat til salg, og her har de danske pokalvindere en klar forventning om at opleve en lignende interesse.

- Selv om det langt fra er første gang, at vi skal spille en europæisk kamp, har vi aldrig haft en kamp med den her profil. Interessen overstiger langt, hvad vi oplever til en kamp mod Brøndby eller AGF. Skal man sammenligne med noget, er det snarere på niveau med efterspørgslen på at komme ind at se pokalfinalen i foråret, siger Jesper Hansen fra klubbens administration til Randers Amts Avis.

Randers FC kunne have skruet billetpriserne i vejret og på den måde scoret en endnu større gevinst på kassekampen mod Premier League-klubben, men kronjyderne har valgt et afdæmpet prisleje på 250 kroner.

Det forventes, at i omegnen af 500-600 Leicester-fans tager turen til Danmark for at overvære kampen, der spilles den 24. februar. Ugen forinden mødes de to hold på King Power Stadium.