• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Har scoret otte mål: Udlejet FCM'er er flyvende

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Luca Pfeiffer har været i forrygende målform, siden han forlod FC Midtjylland.

Af Ole Hoffskov

FC Midtjylland betalte for et år siden 11 millioner kroner for den tyske angriber Luca Pfeiffer, men det var ikke meget, ulvene fik for pengene i angriberens første sæson. I 17 kampe blev det til to scoringer, og derfor vurderede parterne forud for denne sæson, at det var bedst, at Pfeiffer blev udlejet til SV Darmstadt.

Det har vist sig at være en rigtig god ide.

Den 25-årige tysker har fået tanket masser af selvtillid i hjemlandet, og søndag blev han dobbelt målscorer, da SV Darmstadt besejrede Werder Bremen med 3-0 i 2. Bundesligaen. Det er anden runde i træk, at Luca Pfeiffer bliver dobbelt målscorer.

Lejesvenden er nu noteret for syv scoringer i ni ligakampe, og det rækker til en femteplads på topscorerlisten i Tysklands næstbedste række. Luca Pfeiffer har også scoret en enkelt gang i pokalturneringen for Darmstadt i denne sæson, og dermed er han oppe på otte mål i alle turneringer.

Det er uvist, om Luca Pfeiffers lejeaftale med SV Darmstadt indeholder en købsoption. Tyskeren har kontrakt med FC Midtjylland frem til sommeren 2024. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020