• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Hemmingsen åben for handler: Mangler lidt

Foto: Getty Images

Der er ikke lukket helt for aktivitet på Fyn i forhold til spillerhandler.

Af Oliver Okstrøm

OB har senest solgt målmanden Oliver Christensen for et pænt beløb, og derfor er der nu penge at bruge på transfermarkedet for fynboerne. Klubbens sportschef Michael Hemmingsen glæder sig da også, men han holder lidt tilbage med, hvorvidt der skal bruges penge.

Det sker i et interview med TV3 Sport.

- Det er jo dejligt, når man også kalkulerer med, at man får solgt nogle spillere, så er det jo rigtig fint. Men der er et par dage tilbage af transfervinduet, og vi har i forhold til dette vindue faktisk holdt os til. Den er faktisk så godt som vinget af, siger han og fortsætter:

- Der er stadig nogle, hvor vi må se, hvad der sker, men vi er gået til det, og vi er også tilfredse med, hvad der er sket, lyder det fra Michael Hemmingsen.

Dermed kan han da gå så langt, at man nok ikke er helt færdige med at se om transfermarkedet kan komme op med noget mere i de sidste par dage.

- Der er jo altid det der lille stykke, som man venter på i forhold til om, der er noget interessant. Det er vi opmærksomme på. Det var vi også selv Oliver (Christensen red.) ikke var røget afsted, fastslår Hemmingsen.

Han fortæller endvidere, at det er en god historie med Oliver Christensens tur igennem akademiet i klubben, komme på holdet i OB og siden blevet solgt til tyske Hertha Berlin.

I OB er der desuden også interesse for samarbejde fra udenlandske klubber. Læs mere om det her.