Superliga Oliver Okstrøm

Henriksen forklarer FCM-billetsalg: Lang afstand

Foto: Getty Images

Det handler om geografien, når der endnu ikke er udsolgt af FCM-billetter til pokalfinalen, fortæller klubbens cheftræner.

Af Oliver Okstrøm

Når FC Midtjylland går på banen mod OB i torsdagens pokalfinale, så vil det være med de midtjyske fans i undertal på lægterne. Forud for kampen har man stadig billetter til rådighed i det område, som man har fået tildelt på Brøndby Stadion, hvor finalen spilles i år.

Helt omvendt har det været for OB'erne, hvor billetterne hurtigt blev revet væk. FCM-cheftræner Bo Henriksen har dog en forklaring på, at det ikke er gået ligeså let med at sælge billetterne og turen til den københavnske vestegn. Det fortæller han om i et interview med Ekstra Bladet.

- Nu har jeg selv lige kørt turen fra Herning til Brøndby, og der er voldsomt langt. Det kan være grunden til, at der stadig er billetter til salg, lyder det fra Bo Henriksen.

Afstanden mellem MCH Arena og Brøndby Stadion er da også på 294 kilometer, som nu kun tager lige over tre timer at køre for personbiler efter motorvejen er færdigbygget, så den gælder hele vejen.

Der er dog længere tid indregnet til turen, hvis man tager med busserne til kampen. Her er det varslet, at selvom kampen givetvis slutter klokken 17 (medmindre man kommer i forlænget spilletid), så kører busserne først hjem igen klokken 21 grundet køre- og hviletidsreglerne for chaufførerne.

FCM-træneren peger desuden også på, at han tror på, at fansene er helt med på, at det er en kamp af stor betydning, og at han håber, at det ender med, at der bliver fuldt hus til kampen, hvor han er sikker på, at de fremmødte nok skal sørge for, at det bliver en fest.

Bo Henriksen har endvidere været ude og melde, at en pokaltitel vil være ti gange så stort som sensationsmesterskabet med Herfølge i 2000. Læs mere om det her.