Superliga Kenneth Jensen

FCM slider med at sælge billetter til pokalfinalen

Foto: Anders Kjærbye/Getty Images

Topholdet FC Midtjylland har dagen før pokalfinalen ikke formået at sælge alle billetter - OB's billetter er blevet revet væk.

Af Kenneth Jensen

Når dansk fodbolds største enkeltstående kamp, pokalfinalen, spilles torsdag eftermiddag i Brøndby IF, kommer der flere OB-fans end FC Midtjylland-fans.

For mens OB for længst har solgt sine billetter til pokalfinalen - og i øvrigt også har solgt de ekstra billetter, man senere er blevet tildelt - slider FC Midtjylland med at sælge sine billetter.

Af Superliga-sølvvindernes hjemmeside fremgår det, at klubben aktuelt har 863 billetter tilbage til torsdagens finale. Klubben er formentlig blevet tildelt lidt over 12.000 billetter, som man altså fortsat mangler at afsætte lidt af. 

Finalen spilles på Brøndby Stadion, og FC Midtjylland er favoritter til pokalfinalen.

Klubben fra Ikast og Herning måtte lidt skuffende nøjes med andenpladsen i Superligaen for andet år i træk, efter man sidst i efteråret smed en forholdsvis stor føring til FCK, men der er altså fortsat en chance for at vinde noget..

De seneste syv sæsoner har FC Midtjylland høstet masser af trofæer. Tre gange har man vundet Superligaen, mens det er blevet til to andenpladser, og pokalturneringen vandt man i 2019 efter en straffesparkskonkurrence mod Brøndby IF.

Modstanderen i torsdagens pokalfinale, OB, kommer til opgøret med en sult, efter man ikke har vundet en titel siden 2007. Her vandt man pokalfinalen.

OB'erne har gang i en forholdsvis god stime. Godt nok har man ikke vundet i de sidste fire kampe, men OB har også blot tabt én gang siden 20. marts. Og i denne sæson vandt OB i Herning, og hjemme mod FCM skulle der et Vagner Love-mål til i sidste minut for at redde et point til FCM.

Pokalfinalen spilles klokken 15.00, og kampen vises på DR1.