• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Tipsbladet.dk

Her er drømmeholdet med spillere fra BIF og FCK

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Hvordan ser det egentlig ud, hvis man stiller kombineret drømmehold med spillere fra Brøndby IF og FC København?

Af Tipsbladet.dk

Brøndby IF og FC København tørner sammen i det københavnske derby søndag eftermiddag, men hvordan ville et drømmehold se ud, hvis man slog de to trupper sammen?

Det har vi sat os for at undersøge på Tipsbladet, og her har vi valgt at stille det op i en 3-5-2-formation, som efter vores mening giver plads til de bedste spillere.

Vi har valgt at se bort fra langtidsskadede spillere som Zeca og Rasmus Falk, der af den grund ikke er at finde på holdet.

Her er det kombinerede drømmehold med spillere fra de to klubber - sat op i en 3-5–2 opstilling:

Målmand: Kamil Grabara, FC København
Han var dyr i FC Københavns seneste kamp mod PAOK med et tidligt rødt kort, men polakken er som regel en af de bedste keepere i Superligaen, og han har trods alt bevist sit værd noget mere end unge Mads Hermansen fra Brøndby. 

Central forsvarsspiller: Davit Khocholava, FC København
Den georgiske stopper har fået en stærk start i København, hvor han har været med til at stabilisere forsvaret. Han er en fremragende udsmider og en spiller, man slår sig på.

Central forsvarsspiller: Andreas Maxsø, Brøndby IF
Nok den vigtigste spiller for Brøndby IF og en stærk leder. Det var forventet, at han ville skifte i sommer efter en stor sæson i fjor, men han er fortsat at finde på Vestegnen, og det glæder de blå-gule sig nok over.

Central forsvarsspiller: Nicolai Boilesen, FC København
Han er blevet omskolet fra venstre back til central forsvarsspiller, og her gør han det fremragende for FC København. Især hans gode pasningsfod og kvaliteter med bolden vil passe godt ind i det her tremandsforsvar.

Højre wingback: Kevin Diks, FC København
Et meget nemt valg. Kevin Diks er Superligaens bedste højre back i øjeblikket og har ikke mindst enorme kvaliteter offensivt, som hans syv sæsonmål og fem oplæg bevidner.

Central midtbanespiller: Jens Stage, FC København
Godt nok har han spillet på højre kant for københavnerne i denne sæson, men århusianeren er oprindeligt central midtbanespiller med et enormt løbepensum, målnæse, godt hovedspil og drev med bolden.

Central midtbanespiller: Josip Radosevic, Brøndby IF
Et godt defensivt anker på Brøndbys midtbane og en stor profil i mesterskabssæsonen. Han har fortsat formen i denne sæson, hvor han stadig er en af de vigtigste hos klubben fra Vestegnen.  

Central midtbanespiller: Pep Biel, FC København
Det tog lidt tid, men Pep Biel har for alvor slået sig fast som en stjerne i Superligaen i den indeværende sæson. Han er blomstret på den offensive midtbane og har scoret hele 11 gange og lagt op til otte mål i sæsonen.

Venstre wingback: Victor Kristiansen
Den kun 18-årige forsvarsspiller har sat sig tungt på pladsen som venstre back i FC København, hvor Nicolai Boilesen er presset ind som central forsvarsspiller, og han imponerer stort. I fremtiden vil han måske udfordres på et drømmehold som dette af Blas Riveros, som dog skal spille nogle flere kampe for at komme i spil til pladsen.

Angriber: Mikael Uhre, Brøndby IF
Han er selvskrevet på dette drømmehold. Han var topscorer i sidste sæson og er også delt topscorer i denne sæson indtil videre.

Angriber: Jonas Wind, FC København
Også et nemt valg, selvom Simon Hedlund gør det godt hos Brøndby IF. Jonas Wind har godt nok ikke scoret i de seneste uger, men er involveret i mange mål på grund af sine øvrige kvaliteter. Ville passe godt sammen med Uhre.  

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020