Video : Tipsbladet
Superliga

Her er FCM's første Champions League-modstander

FC Midtjylland skal en tur til enten Andorra eller Kosovo i Champions League-kvalifikationen.

FC Midtjylland er ondsag eftermiddag blevet lidt klogere på klubbens vej til Champions League.

"Ulvene" indtræder nemlig i anden runde af kvalifikationen, og her var der lodtrækning onsdag klokken 12.00. Der blev FC Midtjylland trukket ud mod vinderen af kampen mellem FC Ballkani (Kosovo) og UE Santa Coloma (Andorra). 

Det er på papiret en ganske overkommelig lodtrækning for FC Midtjylland, der bestemt vil være favoritter til at spille sig videre til tredje runde af kvalifikationen. 

Benjamin Leander fra SpilXperten, der også er fast gæst i Tipsbladets Superliga-show, kalder det en drømmelodtrækning på det sociale medie X.

Ja, det ville FC Midtjylland nok være uanset, hvem af de mulige modstandere, de trak onsdag. Foruden ovennævnte kunne FC Midtjylland møde vinderen af følgende opgør: 

KÍ Klaksvík (Færøerne)/FC Differdange 03 (Luxembourg)
Vikingur Reykjavík (Island)/Shamrock Rovers FC (Irland)
FC RFS (Letland)/Larne FC (Nordirland)

Første kamp i anden kvalifikationsrunde afvikles enten den 23. eller 24. juli, mens returopgøret spilles enten den 30. eller 31. juli. Ugen forinden får FCM svar på, hvem af de to de skal møde. 

Senere onsdag trækkes der lod til Europa League, hvor SIF er en del af lodtrækningen, og til Conference League, hvor Brøndby IF og FC København deltager. 

Få overblikket over hele FC Midtjyllands vej i Europa LIGE HER