Video : Tipsbladet
Superliga

Her er seks bud på en ny Lyngby-træner

Tipsbladet kommer her med seks bud på en ny Lyngby-træner, da klubben chokerede fodbold-Danmark ved at fyre Magne Hoseth fredag.

Superligaen er altid garant for underholdning og drama. Og fredag formiddag har ligaen i den grad leveret det dramatiske.

Magne Hoseth er færdig som cheftræner i Lyngby Boldklub efter blot 50 dage og to kampe. Det skyldes manglende opbakning fra den øvrige trænerstab og spillertruppen, meddeler klubben.

Derfor skal Lyngby nu finde en ny cheftræner igen, og så er spørgsmålet, hvem mon det bliver? Har lister Tipsbladet seks bud.

Mads Kristensen, 32 år, assistenttræner i Lyngby
Mod Hvidovre IF søndag får assistenttrænerne Mads Kristensen og Mikkel Beckmann lov til at overtage tøjlerne. Sidstnævnte er velsagtens det mest kendte navn af de to, men 32-årige Mads Kristensen betragtes som et enormt stort trænertalent. Han er dog kun lige blevet assistenttræner dette forår, efter at han har stået i spidsen for klubbens succesfulde U19-hold.

David Nielsen, 47 år, uden job
Et vildt comeback? David Nielsen står uden job, efter at han for nylig blev fyret i Grækenland. Han har tidligere haft succes hos De Kongeblå, og opgaven om at hjælpe Lyngby Boldklub til overlevelse i en potentielt drabelig bundkamp kunne godt friste den 47-årige skagbo.

David Nielsen. Foto: Imago

Niels Frederiksen, 53 år, uden job
Han blev også sat i forbindelse med jobbet i foråret, Niels Frederiksen, men dengang takkede han ifølge bold.dk nej til et comeback til Lyngby. Hvorfor skulle han så give et andet svar nu? Tjo, det er svært at sige, men han har snart stået uden job i halvandet år, og det må også krible i fingrene for at komme tilbage til trænergerningen.

Glen Riddersholm, 51 år, uden job
Endnu en Superliga-kending. Glen Riddersholm har været i FC Midtjylland, AGF og SønderjyskE - skal han nu prøve sig af på Sjælland? Han står uden job, efter at han stoppede i IFK Norrköping i slutningen af 2023. Han kigger dog mest på trænerjobs i udlandet, fortalte han for nylig til Tipsbladet.

Glen Riddersholm. Foto: Imago

Michael Hansen, 52 år, cheftræner i FC Fredericia
Den tidligere Superliga-spiller leverede en forrygende jobansøgning - hvis man kan kalde det det - i efteråret, da FC Fredericia sendte Lyngby Boldklub ud af pokalen. Michael Hansen var også et varmt emne i Lyngby, da de i 2021 hyrede Freyr Alexandersson, og nu kan flirten måske genoplives. Han har dog netop forlænget med FC Fredericia, så det er ikke lige til.

Christian Lønstrup, 52 år, Hillerød
Han var gennem et være morads i FC Roskilde, men Christian Lønstrup beviser gang på gang, at han er en rigtig dygtig fodboldtræner. Stik imod alle odds har han fået Hillerød Fodbold op i NordicBet Ligaen, og det vil da være underligt, hvis ikke han selv har ambitioner om Superligaen og klubberne i Danmarks bedste række har noteret sig Lønstrups navn.