• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Hermansen: Leverede bedre end Schwäbe i foråret

Foto: Getty Images

Den nye førstekeeper i Brøndby, Mads Hermansen, mener, at han allerede i foråret gjorde det bedre end tyskeren efter vinterpausen.

Af Oliver Okstrøm

Mads Hermansen er i denne sæson blevet ny førstemålmand i Brøndby, men hvis det stod til ham, så var det sket meget tidligere. Han mener selv, at han allerede før forårets kampe var den bedste keeper i klubben og skulle stå i stedet for tyske Marvin Schwäbe, som siden har forladt klubben.

Det fortæller han i et interview med Brøndby-fanmediet 3point.dk.

- Jeg synes jo, at jeg leverede. Ja, mere end han gjorde. Både til træning og i de kampe, jeg spillede. Men det er jo klart, at det er træneren, der vælger holdet, siger den nye førstemålmand i Brøndby og fortsætter:

- Men mit fokus var bare hele tiden at lægge på - og så vidste jeg, at på et tidspunkt ville der nok komme en naturlig overgang. Det blev det så heldigvis, lyder det fra Mads Hermansen.

Med en plads på bænken blev det derfor også et mesterskab med en lidt speciel bismag for Hermansen.

- Jeg kan også afsløre, at det ikke var det nemmeste halve år for mig. Selvfølgelig var der en masse glæde over, at vi vandt, og der var god stemning i gruppen. Men det er altid svært, når man ikke føler sig 110 procent en del af det, når man sidder på bænken. Men jeg var mega glad for at være en del af det hold, understreger Mads Hermansen dog også.

Der er desuden godt med pres på Brøndby sammen med FCK og FCM for tiden. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020