Video : Tipsbladet
Superliga

Hjem til FCK? Nu kommenterer Zanka rygterne

Mathias "Zanka" Jørgensen er glad for interessen fra FC København, og

Vender Mathias "Zanka" Jørgensen tilbage til FC København - igen?

Det scenarie er i spil ifølge B.T., der i sidste uge kunne fortælle, at FC København lurer på klubbens mangeårige midtstopper, som til dagligt tørner ud for Premier League-klubben Brentford under Thomas Franks ledelse.

Skifter 33-årige Mathias "Zanka" Jørgensen til FC København, vil det være forsvarsspillerens fjerde ophold i den danske hovedstadsklub, som han i skrivende stund er noteret for 300 optrædener for.

Men hvad siger hovedpersonen selv?

- I den forfatning, FCK er i lige nu, vil det altid være interessant. Der er tre aktører, som skal blive enige om, at det er en god idé, og så må vi se, om timingen er den rigtige for alle tre, siger Mathias "Zanka" Jørgensen til Discovery+ og fortsætter:

- Jeg kan godt lide den måde, Jacob (Neestrup, red.) kører tingene på, og det er måske mere den stil, jeg har været vant til ledelsesmæssigt og kommunikationsmæssigt. 

- Samtidig er jeg et rigtig godt sted nu. De gav mig en chance, og sidste år havde jeg en rigtig fin sæson. Selvfølgelig er der en drøm om at få lige så mange kampe som sidste år i den anden halvdel af sæsonen, når det spidser til. 

Han fastslår, at han ikke har talt med hverken Jacob Neestrup eller sportsdirektør Peter Christiansen.

- Men jeg ved, der har været nogle følere ude, og det har sat nogle tanker i gang hos mig. Om det når til det punkt, hvor jeg selv bestemmer, ved jeg ikke, lyder det fra den 33-årige forsvarsspiller. 

Mathias "Zanka" Jørgensen har kontrakt med Brentford frem til sommeren 2025. Han har fået begrænset spilletid for Premier League-klubben i indeværende sæson.