• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Morten Jørgensen

Hobro henter Julian Kristoffersen tilbage til Superligaen

Den tidligere FC København-angriber, Julian Kristoffersen, vender tilbage til Danmark. Han har fået en treårig kontrakt i Hobro.

Af Morten Jørgensen

Blot ni førsteholdskampe står 21-årige Julian Kristoffersen noteret for hidtil i sin karriere, hvor han har været forbi FK Ørn Horten, FC København og senest Djurgården IF. Nu bør han dog få en kortere vej til spilletid i de kommende tre sæsoner, hvor han tørner ud for Hobro.

Den nordjyske Superliga-klub har købt den norske angriber fri af kontrakten med Djurgården, og det er en handel, som Hobros sportschef er begejstret for.

- Julian er en stor og stærk angriber, der er rigtig dygtig inde i boksen. Han har et kæmpe potentiale, og det er også derfor, han har været i store klubber som FC København og Djurgården IF. I de klubber har han ikke helt indfriet sit potentiale, men det tror vi på, han kan her i Hobro IK, og derfor har vi hentet ham til klubben, siger Jens Hammer Sørensen til klubbens hjemmeside.

Den 21-årige angriber, der tidligere har spillet en Superliga-kamp på DS Arena for FC København, ser frem til at møde sine nye holdkammerater.

- Jeg glæder mig meget til at spille i Hobro. Jeg har hørt meget positivt om klubben, og jeg fik et godt indtryk af klubben og af personerne i klubben, da jeg var på besøg. Nu ser jeg frem til at komme i gang og møde mine nye holdkammerater og trænere, fortæller angriberen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus