• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Hobro henter ung spiller hjem fra oprykkere

Mathias Haarup skifter fra Brabrand IF's kommende 1. divisionshold til Hobro IK's kommende Superliga-hold. Her var han også som ungdomsspiller.

Af Anders Dehn

Det var allerede en kendt sag, at Mathias Haarup ville forlade Brabrand IF for at skifte til en Superliga-klub; det meddelte holdet fra Aarhus-forstaden forleden. Det var bare ikke kendt, hvilken klub der havde hentet Haarup.

Nu fortæller Hobro IK i en pressemeddelelse, at det er dem, der får tilgang af den alsidige Haarup, der kan spille begge backer og begge kanter. Den 21-årige spiller har fået en etårig aftale med Superliga-oprykkerne.

Læs også: Hobro arbejder på forstærkninger: Spillere skal have afslag andre steder

- Vi har holdt øje med Mathias i lang tid, og vi har noteret os, at han har spillet et flot forår i Brabrand IF, som han var med til at sikre oprykning til NordicBet Ligaen. Vi tager Mathias ind, da han er en spændende spiller med et stort potentiale, som vi tror på kan forløses i Hobro IK, siger sportschef Jens Hammer Sørensen.

Mathias Haarup skiftede som 12-årig til Hobro IK og spillede der i to sæsoner, inden han gik til Randers FC. I vinter kom han så til Brabrand, som han var med til at spille op i 1. division, og nu vender han altså "hjem" til Hobro. 

- Det er jo en spændende mulighed, som jeg er meget glad for at få. Jeg ser frem til at lære holdet at kende, og jeg håber, at jeg kan spille mig til en plads på holdet og få en masse minutter i benene i den kommende sæson i Alka Superligaen, siger Haarup.

Haarup er Hobros tredje sommersigning. Klubben har tidligere hentet Rasmus Minor Petersen og Vito Hammershøj-Mistrati hos medoprykkerne FC Helsingør.

Superliga

Mere Superliga

Fokus