• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Hobro kan tjene stort på udlejning: De er ikke så pivede med pengene

Foto: Dannie Rosenkrantz/Hobro IK

19-årige Alexander Molberg er udlejet fra Hobro IK til Wolverhampton, og hvis Premier League-klubben gør brug af den aftalte frikøbsklausul, kommer Hobro til at tjene en god skilling.

Af Anders Dehn

Udlejninger af 19-årige forsvarsspillere giver sjældent et stort økonomisk afkast. Det gør det da heller ikke nødvendigvis for Hobro IK i tilfældet Alexander Molberg, men det kan det komme til.

Den 19-årige dansker blev i sidste uge udlejet til Wolverhampton Wanderers, og hvis lejeaftalen efter et halvt år bliver vekslet til en permanent en af slagsen, sender englænderne en stor pose penge i retning af Himmerland.

Læs også: Hobro udlejer talent til Premier League-oprykker

Lejeaftalen indeholder således en frikøbsklausul, som sportschef Jens Hammer Sørensen ganske vist ikke vil oplyse beløbet på, men i Premier League sidder pengene noget mere løst end herhjemme.

- De engelske klubber er ikke så pivede, når det kommer til penge, siger sportschefen til Ritzau.

Molberg, der endnu ikke har fået debut for Hobros førstehold, skal træne og spille med Wolverhamptons U23-hold. Beviser han sit værd frem mod lejeaftalens ophør til nytår, kan det altså ende med et stort skifte.

Wolves' førstehold spillede lørdag den første kamp i Premier League efter oprykningen i foråret og fik 2-2 hjemme mod Everton, der ellers var en mand i undertal i 50 minutter.

Superliga

Mere Superliga

Fokus