• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Horsens-back efter nyt nederlag: Kendetegnende for sæsonstarten

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Michael Lumb ærgrer sig over, at AC Horsens igen indkasserede simple mål.

Af Victor Risager

AC Horsens løb ind i deres tredje nederlag på stribe, da de søndag eftermiddag gæstede Brøndby IF på Brøndby Stadion, og dermed er de fortsat sidst i Superligaen.

Og hvis de skal sikre nogen point og kravle væk fra bunden, skal AC Horsens først og fremmest lade være med at give simple mål væk til modstanderne. Sådan lyder vurderingen fra venstre back Michael Lumb efter kampen.

Læs også:Brøndby-anfører trods sejr: Ikke det kønneste fodbold, vi spiller

- Vi dummer os lidt ved deres 2-0-mål, hvor vi har en stor mulighed, og så sender vi bolden den anden vej, og så havner den i vores mål. Vi spiller egentlig fint op med Brøndby, men vi lukker nogle simple mål, og det har kendetegnet de tre første kampe nu, og så er det svært at vinde fodboldkampe, siger Michael Lumb til Canal 9.

AC Horsens har forinden denne sæson også skiftet cheftræner fra Bo Henriksen til Jonas Dal, og sidstnævnte har altså sin første sejr som Horsens-træner til gode. Men den dårlige start er ikke trænerens skyld, lyder det.

Læs også:LIVE: Sådan gik det, da Brøndby IF tog imod AC Horsens

- Selvfølgelig er der kommet nogle nye ideer, men alt andet lige er det ikke hans skyld, at vi lukker de mål ind, som vi gør. Det er ikke ham inde på banen. Der er ting, vi skal gøre bedre, og det er især, at vi ikke skal lukke de her nemme mål ind. I hvert fald når vi har en stor mulighed, er det skidt at vi lukker mål ind den anden vej, siger Michael Lumb, der scorede til 2-1 i søndagens kamp. 

Mens AC Horsens endnu ikke har hentet et eneste point i denne sæson, har søndagens modstander, Brøndby IF, ikke smidt point endnu. De har vundet deres tre første kampe i sæsonen og topper Superligaen.

Læs også:AC Horsens med ny spillestil: Den var mere simpel under Bo Henriksen

---------------------------

Se masser af fede Europa League-kampe med Tottenham, Arsenal, Leicester og Napoli på Dplay - spotpris til tipsbladet.dk-læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus