• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Horsens-back vraget i OB: Vil vise at de tog fejl

Foto: Getty Images

AC Horsens' Jacob Buus havde det ikke godt med, at han blev lukket ud af bagdøren i OB.

Af Oliver Okstrøm

AC Horsens skal møde OB i den kommende Superliga-runde, og det bliver en ganske særlig oplevelse for Jacob Buus, som tilbragte 10 år i OB. I Odense mente man dog ikke, at han havde niveauet, og derfor tog han til Fredericia i 2018.

Nu er han i Horsens, og han ærgrer sig over, hvordan det hele sluttede i Odense tilbage i 2018. Det fortæller han på AC Horsens' hjemmeside.

- Det betyder selvfølgelig lidt ekstra at møde OB, det er ingen hemmelighed. Jeg føler ikke, at der blev kigget min vej, da jeg spillede i OB, og jeg synes, at de tog fejl i deres vurdering af mig. Jeg gjorde meget for OB og omvendt, og jeg fik ting med på min vej, der ikke var værdigt for mig, siger backen og fortsætter:

- Jeg er fra Odense, og klubben betyder meget for mig, så det var ikke fedt at blive lukket ud af bagdøren, men jeg er pisse stolt over at få muligheden for at gøre en forskel mod dem for AC Horsens, lyder det fra Jacob Buus.

Endvidere fortæller han dog også, at han er kommet videre siden.

- Men jeg er selvfølgelig klar til at vise, at de tog fejl af mine evner, fortæller Buus.

AC Horsens-spilleren regner desuden med, at det godt kan blive lidt af en slåskamp i opgøret mod OB, da banerne ikke er alt for gode for tiden. Derfor vil duellerne i kampen få stor betydning for, hvordan resultatet bliver, forudser Jacob Buus.

Kampen mellem de to mandskaber spilles søndag klokken 14. Læs mere om den her.