Horsens-helt: Vores varemærke skal stadig være at smadre igennem

Jonas Thorsen er ikke i tvivl om, hvad der har sikret AC Horsens gode resultater i de seneste kampe.

Der er stadig meget at forbedre for AC Horsens, siger den dobbelte målscorer, Jonas Thorsen, til Horsens Folkeblad efter søndagens 3-0-sejr over Randers.

Eksempelvis kan man fortsat blive meget bedre til at spille klogere.

Netop det at spille med bolden er AC Horsens ellers blevet væsentligt bedre til i løbet af sæsonen, og man viste også fint spil i perioder af sejren over Randers, men det er stadig en ekstrem power, der skal være holdets varemærke, vurderer Thorsen.

- Vores varemærke skal stadig være at smadre igennem. Det var derfor, at vi vandt over FCK, FC Midtjylland og Brøndby, men vi skal også kunne spille mere klogt, og det kan vi stadig blive bedre til. Det handler om at vælge de rigtige tidspunkter i kampen og steder på banen at gøre det, siger han til mediet.

Thorsen scorede til både 1-0 og 2-0. Hallur Hansson cementerede sejren med sin scoring til 3-0 i det 85. minut.

AC Horsens har nu overtaget førstepladsen i gruppespillets pulje 2.