• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Horsens-lejren råbte ad hinanden: Og så vandt de

Foto: Getty Images

Utilfredsheden var ikke til at tage fejl af i pausen af kampen mellem SønderjyskE og AC Horsens.

Af Oliver Okstrøm

Det endte med en 3-2-sejr til AC Horsens søndag i kampen mod SønderjyskE, men ved pausen så det helt anderledes ud på resultattavlen. Her var sønderjyderne foran med 2-0, og derfor var stemningen langt fra den bedste i Horsens-omklædningsrummet.

Det fortæller deres cheftræner Jens Berthel Askou i et interview med Horsens Folkeblad, hvor der bliver peget på, at der var flere spillere som højlydst gjorde deres mening til kende.

- Der blev råbt lidt ad hinanden, og så tog jeg over. Jeg var heller ikke tilfreds med vores forsvarsarbejde, men jeg havde også fokus på, at jeg ville se en reaktion fra et samlet hold i anden halvleg, lyder det fra Jens Berthel Askou.

Sejren puster også lidt liv i håbet om overlevelse i Superligaen, selvom de i øjeblikket har 12 point op til den anden side af nedrykningsstregen. De tre point viser, at mandskabet er på rette vej, mener Horsens-træneren.

I den sammenhæng siger han da også, at det godt kan være, at andre mener, at bedemanden banker på, men at de koncentrerer sig mere om, hvad der kan lade sig gøre i stedet for, hvad der er realistisk eller sandsynligt.

Næste opgave for AC Horsens er mod Lyngby.

Mens der er tro på tingene i AC Horsens, så havde SønderjyskE det meget svært efter kampen, hvor krisesnakken hurtigt ramte dem. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020