• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

SønderjyskE-chef: I pointmæssig og mental krise

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Der er krise på flere punkter i SønderjyskE, lyder det fra træneren.

Af Victor Risager

SønderjyskE fortsatte deres skuffende forår søndag eftermiddag, da de kollapsede fuldstændig mod AC Horsens. Efter at have været foran med to mål ved pausen, endte sønderjyderne således med at tabe 2-3.

Glen Riddersholms mandskab har nu tabt begge kampe i Superligaens kvalifikationsspil, og i foråret har de blot fået point i tre ud af 11 kampe med to sejre, en uafgjort og otte nederlag.

De befinder sig med andre ord i en krise. Det lægger cheftræner Glen Riddersholm ikke skjul på efter søndagens kollaps mod AC Horsens. 

- Man kan i hvert fald sige, at vi er sted lige nu, hvor vi er meget skrøbelige. Vi har en kamp, hvor vi gerne vil, og indtil 2-1-målet spiller drengene en stabil kamp og er meget afklarede. Men vi må også erkende, at mål ændrer meget mentalt for vores vedkommende.

- Det kan godt være, at vi er i en pointmæssig krise, men vi er også i en mental krise, hvor vi har svært ved at handle, når vi skal reagerer imod den modgang, der kommer. Det er jo ikke, fordi de her spillere ikke kan spille fodbold. Der venter et stykke arbejde foran os, siger Glen Riddersholm til TV3 Sport og tilføjer:

- Hvis du kigger på point, er vi dårligst i foråret. Men det er de udsving, vi lever med i fodbolden. Der er perioder, hvor du er bedre på point, end du præsterer, og andre gange får man mindre, end man præsterer til. Men vi kan ikke løbe fra virkeligheden, og virkeligheden er, at vi ikke er ret gode i øjeblikket.

SønderjyskE er aktuelt nummer tre i kvalifikationsspillet, hvor de er á point med Vejle Boldklub og har syv point ned til Lyngby Boldklub under stregen. 

Få tipsbladet.dk's analyse af kampen mellem SønderjyskE og AC Horsens ved at trykke her. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus