• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Bedst og værst: Genistreg sikrede vildt comeback

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen mellem SønderjyskE og AC Horsens.

Af Victor Risager

SønderjyskE - AC Horsens 2-3 (2-0)
Patrick Banggaard, 1-0 (32.)
Haji Wright, 2-0 (35.)
James Gomez, 2-1 (59.)
Casper Tengstedt, 2-2 (72.)
Casper Tengstedt, 2-3 (73.)

Kampens bedste
SønderjyskE
Sønderjyderne faldt helt sammen i anden halvleg, hvor der stort ikke var nogen, der imponerede, men Haji Wright leverede en udmærket præstation og får prisen på en lidt billig baggrund. Han scorede et flot mål og var til tider farlig i kampen, og SønderjyskE skal håbe, at han kan finde efterårets form. 

AC Horsens
James Gomez er blevet sammenlignet med Bubacarr Sanneh og der er da også en del sammenfald mellem de to. Begge er fra Gambia, begge startede karrieren i Real de Banjul, og begge har fået deres start i dansk fodbold i AC Horsens. Og når ja… De har også begge fødselsdag 14. november. 

19-årige James Gomez leverede også en brandkamp i forsvaret i søndagens kamp, som bragte minderne tilbage på Bubacarr Sanneh i Horsens. Gomez udnyttede ofte sin hurtighed og fysik, og så krydrede han hele indsatsen med et flot hovedstødsmål i anden halvleg. Gomez er stadig teenager, men han kan allerede gøre sig i Superligaen og ligner et stort talent.

Kampens værste
Det var ikke Muamer Brajanacs bedste dag på kontoret. Den 20-årige angriber gjorde sig primært bemærket i første halvleg, hvor han leverede en mærkværdig afbrænder. Han kom nemlig på et indlæg fra holdkammeraten Jacob Buus, men i stedet for at heade mod mål, headede han bolden væk fra mål.

Man må imidlertid også kritisere SønderjyskE’s defensiv en hel del for den måde, hvorpå de faldt helt sammen i anden halvleg. Det så ikke for godt ud. 

Kampens detalje
Bundkampen bød på adskillige detaljer, og man kan blandt andet nævne Patrick Banggaards frække mål eller Julius Eskesens assist til det andet mål, der var i bedste "Toni Kroos-mod-Liverpool"-stil, men prisen går til AC Horsens' cheftræner, Jens Berthel Askou.

Efter en times spil skiftede han ud på tre pladser og skiftede system til en firebackkæde, og det vendte kampen fuldstændig på hovedet. Efterfølgende var AC Horsens dominerende, og de scorede tre mål på et kvarters spil - blandt andet scorede indskfitede Casper Tengstedt to gange. Det var et imponerende comeback efter en taktisk genialitet. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus