Horsens smed 3-1-føring mod Kolding

Kolding nedsmeltede i begyndelsen af anden halvleg, hvor Horsens scorede tre mål. Det var dog ikke nok til at vinde.

AC Horsens vinkede for kort tid siden farvel til Bo Henriksen, som ellers havde stået i spidsen for klubben i en årrække. Søndag var det derfor med Jonas Dal som cheftræner for holdet for anden gang siden ansættelsen for holdet i testkampen mod Kolding IF.

Her blev det til et målrigt opgør, der endte 3-3, hvor AC Horsens-mandskabet dog kan se tilbage på, at de smed en 3-1-føring med få minutter tilbage af kampen.

Det var også Kolding, som kom foran med 1-0 ved Zederkof, som lidt tilfældigt fik bolden efter forarbejde fra Fezlagic og Jakobsen, og det var en føring, som holdt hele første halvleg for 1. divisionsholdet.

Efter pausen overtog AC Horsens scenen fuldstændig. Mellem minut 53 og 57 scorede de tre gange ved Bjarke Jakobsen, Nicolai Brock-Madsen og FCM-lejesvenden Casper Tengstedt.

Herfra skulle man tro, at et Superliga-hold kunne køre sejren hjem, men sådan gik det ikke. Med seks minutter tilbage af den ordinære spilletid var det Dongsted, som reducerede, og tre minutter senere udlignede Rune Nautrup.

I Jonas Dals første testkamp med AC Horsens blev det til en 2-1-sejr over OB, og dermed er han stadig ubesejret som Horsens-træner.

Nu venter der kampe mod EfB og Fredericia, inden Superligaen bliver sparket i gang for AC Horsens mod Randers.