Video : Tipsbladet
Superliga

Husker Falks albuer: Han bokser nærmest med dem

Mads Frøkjær er ikke i tvivl om, hvem den bedste modstander har været i karrieren.

Den tidligere OB-spiller Mads Frøkjær har nu været et halvt år i den engelske Championship-klub Preston North End, og selvom han nu har mødt en række dygtige spillere i den række, så er det stadig i Superligaen, at han har prøvet at spille mod den bedste i sin karriere.

Her er der tale om FCK's Rasmus Falk, som har en særlig måde at gøre det svært for modstanderne. Det fortæller Frøkjær om i forbindelse med et Twitter-opslag fra Preston med en lang række spørgsmål fra den engelske klubs fans.

- Jeg vil nok sige en spiller fra FC København, der hedder Rasmus Falk. Særligt når man skal forsvare mod ham. Han kan bare vende. Han kan vende alle steder hen, og han er så god på bolden, siger han og fortsætter:

- Og den måde, som han løber med sine albuer, så slår du dig altid, fordi han nærmest bokser dig med sine albuer. Men han er en klassespiller, lyder det fra Frøkjær.

Desuden kommer den danske midtbanespiller ind på, hvad der har været den klareste forskel for ham på dansk fodbold og den næstbedste engelske række.

- Den danske liga er meget mere taktisk, og Championship er meget mere frem og tilbage. Jeg har bemærket, at fansene godt kan lide, at kampene går frem og tilbage - og ikke så langsomt som i Danmark. Det er nok den største forskel, fortæller Preston-danskeren.

Mads Frøkjær har i sin første sæson i engelsk fodbold indtil videre scoret tre mål og lavet fem assister i Championship.

Preston er endvidere tre point fra sjettepladsen, som giver adgang til playoff-kampe om oprykning til Premier League.