Video : Tipsbladet
Superliga

Hvad i alverden skete der, Brøndby?

Tipsbladet zoomer ind på kampen mellem Brøndby IF og AGF, som sørgede for en masse dramatik.

Brøndby IF - AGF 2-3 (1-1)
1-0, Rasmus Lauritsen
1-1, Rasmus Lauritsen selvmål
1-2, Tobias Bech
2-2, Sebastian Sebulonsen
2-3, Patrick Mortensen

Kampens bedste
Brøndby IF

Det var en forfærdelig aften for Brøndby, der med nederlaget smed det danske mesterskab, men Daniel Wass kan trods alt være tilfreds med sin præstation. Den erfarne midtbanespiller var endnu engang velspillende for Brøndby og diskede blandt andet op med en flot assist til Rasmus Lauritsens hovedstødsmål. Utroligt nok blev han udskiftet med 20 minutter igen, mens Brøndby skulle jagte et mål.

AGF
Han har fået en ny rolle som wingback, men Mikael Anderson er stadig en af AGF’s farligste spillere. Den islandske landsholdsspiller startede som lyn og torden og sendte et chok gennem hele Vestegnen, da han efter få minutter sparkede på overliggeren. Han fortsætte med at være pågående og farlig, og han fremtvang da også Rasmus Lauritsens selvmål. En stor kamp af Mikael Anderson, der sammen med den modsatte wingback, Gift Links, var AGF’s bedste.

Kampens værste
Brøndby IF var til tider uskarpe, sløsede og passive i dagens kamp - selvom det som bekendt var dem, der rent faktisk faktisk havde alt at spille for. Det blev måske mest tydeligt ved gæsternes tredje mål, hvor en Jacob Andersen alt for nemt kunne bryde igennem og sende bolden ind til en helt fri Patrick Mortensen, der uden problemer scorede. Hvad i alverden skete der, Brøndby? Også AGF’s første mål kom efter fejl i Brøndbys defensiv. Det kostede mesterskabet. 

Kampens detalje
Det var en kamp spækket med detaljer og drama. Der opstod jubel hver gang Brøndby - eller Silkeborg - scorede, der var tusindvis af mennesker foran stadion, og kampen bølgede frem og tilbage.

Der var imidlertid fuldstændige bizarre scener med fem minutter igen. Pludselig vandrede - ja, nærmest slentrede - en mænd klædt i mørkeblåt ind på banen. Spillet fortsatte ufortrødent, og ingen på banen virkede til at have set baneløberen. Det endte endda med, at han nærmest af egen fri vilje gik mod sidelinjen, fordi Brøndby skulle angribe i den ende, han vandrede rundt i. Hvor blev vagterne af? Og hvorfor opfattede ingen, at han var på banen? Det var mildest talt underligt.

Og så vil den selvfølgelig huskes for at give en vanvittig slutning på Superliga-sæsonen.