• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Obaida El-Itr

Hvidovre i kæmpe jubel: Sprang op af stolene

Foto: Getty Images

Det gik vildt for sig, da Sønderjyske søndag indkasserede mål i overtiden, hvilket betød Hvidovre-oprykning i Superligaen. Det fortæller Andreas Pyndt til Tipsbladet.

Af Obaida El-Itr

Søndag blev det officielt. Hvidovre IF skal spille Superliga i næste sæson. Lørdag vandt Vestegnsklubben i Vendsyssel på et mål i overtiden af Magnus Fredslund, og derfor skulle Sønderjyske vinde over Næstved, hvis kampen om den anden oprykningsplads skulle holdes i live.

Langt inde i opgøret mellem Sønderjyske og Næstved så det ud til, at en Superliga-oprykker første skulle findes i næste uge, men i overtiden udlignede hjemmeholdets Abdoulie Njai til 3-3, og så kunne jublen bryde løs - i Hvidovre.

- Vi sprang op af stolene, og vi har jo selv oplevet at score i overtiden, så vi ved godt, at der altid sker noget i de her slutminutter. Der var en helt sindssyg stemning. Der blev også kastet lidt sodavand og andet op i luften, siger midtbanespiller Andreas Pyndt til Tipsbladet.

- Det er helt sindssygt. Vi gik igennem hele følelsesregisteret både i går og i dag under Sønderjyske-kampen, som vi så sammen. Det er fedt, at det lykkedes, og ellers havde vi nok gjort det i næste uge, men det er godt at få det overstået.

- Vi var ude at fejre det lidt i går, folk er lidt trætte i dag, så der sker nok ikke så meget. Men vi får rig mulighed for at fejre det i de kommende uger.

Pyndt, som er udlejet fra Brøndby IF, har kontraktudløb med Superliga-klubben ved udgangen af juni. Midtbanespilleren har tidligere udtalt, at der er forhandlinger med Hvidovre med henblik på en permanent aftale, men intet er på plads endnu, og Pyndt løfter heller ikke sløret for noget.

- Nu lægger jeg det lidt på afstand, og så må vi se.

Hvidovres sidste kamp i NordicBet Ligaen er mod Næstved i næste uge.