Hvidovre-sportschef: Var bange før sæson-åbneren
Foto: Getty Images
Superliga

Hvidovre-sportschef: Var bange før sæson-åbneren

Det viste sig dog, at der ikke var grund til at være nervøs for Peter Lassens vedkommende.

Hvidovre er tilbage i Superligaen efter 26 år væk fra landets bedste række. Her kommer de op med nogle faciliteter, som ikke er på samme niveau som særlig mange af de andre - og det kan godt ende med at få modstandere til at undervurdere dem.

Det fortæller Hvidovre-sportschef Peter Lassen i et interview med Discovery+.

- Det kan det godt. Jeg tror ikke så meget på trænersiden, men på spillerne. Jeg tror ikke, at trænerne i de andre klubber undervurderer os, men jeg tror godt, at spillerne, når vi løber derinde, kan undervurdere os lidt pga, at vi har de samme muligheder, som de har.

Desuden mener han ikke, at de som klub vil italesætte, at deres forudsætninger er, som de er. I stedet har han prøvet på at få noget ind i hovedet på spillerne, som han forud for sæsonen havde sine bekymringer for.

- Det, jeg har prøvet at sige til mine spillere, er, at vi skal have en større vilje end de andre hold, siger han og fortsætter:

- Altså, jeg var lidt bange for, om vi var klar mentalt, fordi vi har mange unge spillere på holdet. Om vi var klar til at kunnne spille lige op med dem i Superligaen, men jeg synes, at de bestod rigtig godt mod Midtjylland, lyder det fra Peter Lassen.

Kampen mod FCM endte med et smalt 0-1-nederlag på udebane.

Cheftræner Per Frandsen har også lært noget af den kamp, som man kan høre mere om i videoen øverst i artiklen.

I forhold til midtjyderne, så koster én af deres spillere givetvis et helt Hvidovre-hold. Læs mere om det her.