• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Hvis AGF overhaler FCK: Kan ikke spille i Parken

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

I tilfælde af at AGF overhaler FC København, og sidstnævnte dermed skal spille Europa-playoff, må kampen flyttes fra Parken.

Af Anders Dehn

FC København har alt at spille for i sæsonens sidste to spillerunder. Holdet kan blive alt lige fra mester til nummer fire, hvilket i givet fald vil forlænge sæsonen med tre dage.

Det lyder måske ikke af alverden, men det er afgørende for i hvert fald én ting. For nummer fire skal spille Europa-playoff mod nummer syv og har fordel af hjemmebane, og Parken er ikke ledig, hvis det bliver FCK.

På det tidspunkt har UEFA nemlig overtaget stadion for at gøre det klar til EM-slutrunden, så hvis AGF overhaler FCK, og sidstnævnte dermed skal spille Europa-playoff, må kampen flyttes til et andet stadion. Det skriver FCK på sin hjemmeside.

FC København har fire point ned til AGF forud for sæsonens to sidste spillerunder, så det ligger stadig til, at FCK beholder tredjepladsen som minimum. Derudover har holdet tre point op til Brøndby IF på andenpladsen og fem op til FC Midtjylland på førstepladsen.

FCK møder onsdag aften FCM i det, der altså kan ende med at blive sæsonens sidste hjemmekamp. Det plejer at betyde, at fansene tager læssevis af oppustelige badedyr med på tribunerne og kaster rundt med dem.

Det bliver der dog ikke noget af i år, slår klubben fast. Det er af hensyn til smittefare.

Det samme var tilfældet i fjor.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020