Hylder Brøndby-duo: De er enormt farlige
Foto: Getty Images
Superliga

Hylder Brøndby-duo: De er enormt farlige

Thomas Gravesen er meget imponeret over Brøndbys to kanter, der begge dominerede i sejren over Hvidovre.

Efter en skuffende sæsonstart har Brøndby leveret stærkt i de seneste syv spillerunder, hvor Jesper Sørensens mandskab har hentet seks sejre. 

Søndag hentede Brøndby en sikker 3-0-sejr ude mod Hvidovre, i en kamp hvor Marko Divkovic både scorede og assisterede. Og efter slutfløjtet var Thomas Gravesen klar med stor ros til begge Brøndbys wingbacks, idet også nyindkøbet Sean Klaiber havde en række gode aktioner. 

- Vi ser jo langt, de løber, og hvor ivrige de er for at deltage i spillet. I det næste klip ser vi Klaiber løbe over 50 meter, hvor han forudser situationen. Fuld sprint. Det er fuld gas, og han lægger den ind over, hvor det bliver farligt, lød det fra Discovery-eksperten. 

- Han kommer også indenom og ned i de farlige områder. Det er fuld speed, og det er hele tiden ind over. De er begge to enormt farlige. 

Ifølge Thomas Gravesens kollega Lars Jacobsen hænger Brøndby-wingbackernes succes sammen med, at holdets bagerste kæde står solidt.  

- Jeg må også bare sige, at det, som Brøndby også har fået styr på, for at det her skal lykkes, det er deres forsvar. For når du spiller som wingback, og hvis du bare en gang imellem kigger tilbage over skulderen og tænker 'jeg må nok hellere lade være med at løbe fremad', så har du allerede tabt lidt der, lød det fra Lars Jacobsen. 

- Og det gør de ikke. De kan blæse fremad hele tiden, for der er fuldstændigt styr på det nede i de defensive rækker. 

Med sejren over Hvidovre ligger Brøndby nummer to i Superligaen, ét point efter FC København. Brøndbys næste kamp er hjemme mod Viborg på søndag. 

Se hele diskussionen af Divkovic og Klaiber i afspilleren over artiklen.