Video : Tipsbladet
Superliga

I var altså blevet advaret, FC Nordsjælland!

Tipsbladet zoomer her ind på Superliga-opgøret mellem Brøndby IF og FC Nordsjælland.

BRØNDBY STADION (Tipsbladet)

Brøndby IF - FC Nordsjælland 1-0 (1-0)
1-0 Yuito Suzuki (27.).

Kampens bedste:
Brøndby IF
Angriberen viser igen, hvorfor større klubber i udlandet holder øje med ham. Yuito Suzuki har været en markant profil i denne sæson, og mod FC Nordsjælland var han knivskarp på den ene chance, som tilfaldt ham. Men der er også alt det, som handler om attitude. Den sad også lige i skabet, så når der var brug for ham i forsvaret, var der også en japansk tå i vejen for gæsternes angreb. Var tæt på at score endnu en gang.

FC Nordsjælland
Det var ikke mange chancer, som FC Nordsjælland fik skabt på Brøndby Stadion, og der var få, som skilte sig mere ud end andre, så det var mere i det bagerste led, at man skulle finde én, som udmærkede sig - nemlig Adamo Nagalo. Kom i vejen for rigtig mange forsøg fra Brøndby, og det er ikke sikkert, at nederlaget havde været så smalt uden hans indsats.

Kampens værste:
Filip Bundgaard var blevet foretrukket foran Ohi Omoijuanfo på toppen, og den blot 19-årige angriber viste sig generelt godt frem i dagens opgør. Bundgaard er helt sikkert fremtidens mand, men efter en halv times spil svigtede skarpheden i den grad for den unge angriber, da han et par meter fra mål fik chancen for at heade Brøndby på 2-0. Det var bestemt ikke skarpt angrebsspil af Bundgaard, men heldigvis for Brøndby kom det ikke til at koste i sidste ende.

Kampens detalje:
FC Nordsjælland var blevet advaret, men lige lidt hjalp det. Gæsterne indkasserede i dag et mål, der var nærmest identisk med det mål, som Mathias Kvistgaarden scorede, da de to hold senest mødtes på Brøndby Stadion tilbage i oktober. Igen var det en lang, høj tværaflevering til Nicolai Vallys, der overrumplede Nordsjælland-defensiven, og igen diskede Brøndbys 7'er op med en følt hovedstødsaflevering på tværs af feltet. Denne gang var det Yuito Suzuki, der kunne nyde godt af Vallys' teknik og overblik, og japaneren er nu oppe på hele otte fuldtræffere alene i forårssæsonen.

Derudover bød kampen på et specielt øjeblik i det 70. minut, da Mathias Kvistgaarden gjorde comeback efter en længere skadespause. Næsten hele stadion rejste sig op og gav fanfavoritten en kæmpe klapsalve med på vejen.