• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Imponeret Silkeborg-træner sammenligner Mattsson med FCK-profil

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Silkeborg-træner Kent Nielsen er meget imponeret af Magnus Mattsson, som han sammenligner med en stor profil i FC København.

Af Ole Hoffskov

Magnus Mattsson er lige nu den helt store profil i Silkeborg IF og i 1. division, og han imponerer i høj grad også Kent Nielsen. Det fastslår Silkeborg-træneren i et interview med Midtjyllands Avis.

Den 21-årige offensivspiller sad ude med en skade i hele sidste sæson, men han er kommet voldsomt stærkt tilbage, og aktuelt er han delt topscorer i 1. division med syv mål. Senest noterede Magnus Mattsson sig for et hattrick mod Fremad Amager. 

Læs også:Anfører ramt: Silkeborg sætter navne på de tre coronasmittede spillere

Kent Nielsen har trænet mange spillere i sin karriere, og han tøver ikke med at kalde Mattsson et stort talent. Han drager paraleller til en stor profil i FC København.

- Jeg synes, han minder om Rasmus Falk, som jeg også har haft. De er højt værdsat. I fodbold i dag er der mange velorganiserede forsvarshold, og så skal du have nogen, der kan noget på egen hånd. Magnus' acceleration og evne til at få bolden, glide af på modstanderen og se de bittesmå åbninger er der ikke mange, der har, siger Kent Nielsen til Midtjyllands Avis.

Læs også:Brandvarm Silkeborg-profil taler forlængelse med klubben

Mange klubber viser uden tvivl interesse for Magnus Mattsson, og Silkeborg-profilen bliver ikke mindre interessant af hans nuværende kontraktsituation. Offensivspillerens aftale udløber efter denne sæson, og det gør, at interesserede klubber kan forhandle direkte med Magnus Mattsson fra 1. januar. Under alle omstændigheder er han ikke voldsomt dyr i transfersum.

Kent Nielsen fastslår, at Silkeborg IF naturligvis gerne vil forlænge kontrakten med Magnus Mattsson. Han erkender samtidig, at offensivspilleren under alle omstændigheder blot er i Silkeborg IF på lånt tid. 

I videoen i toppen af artiklen kan du se Magnus Mattsson lave hattrick mod Fremad Amager. 

Læs også:Jacob Friis efter opsigelse: Det blev klart efter FCK-kampen

Læs også:David Nielsen fastslår: Jeg vil hellere have VAR end ikke have det

Læs også:Ny AaB-træner varsler forandringer: Bliver måske brug for andre typer