Video : Tipsbladet
Superliga

Ingen dialog med Brøndby om ny aftale

Jesper Sørensen og Brøndby IF har ikke på nuværende tidspunkt nogen dialog om at forlænge den aftale, der udløber om lidt over et år.

BRØNDBY (Tipsbladet): Jesper Sørensen og Brøndby IF har vist sig at være et rigtig godt match.

Efter en hakkende start har han skabt en velsmurt maskine, der buldrer derudaf og ikke har tabt siden september sidste år i Superligaen.

Man er i en gunstig position til at vinde det danske mesterskab og midt i alt det gode, Jesper Sørensen og Brøndby IF har gang i, skal parterne også snart begynde at kigge på cheftrænerens kontraktsituation.

Der resterer nemlig kun lidt over et år af den aftale, som udløber den 30. juni 2025. For nyligt forlængede hans trænerkollega Uwe Rösler, der også havde udløb i 2025, med tre år.

Jesper Sørensen fortæller dog til Tipsbladet og den øvrige presse efter dagens træning, at han og Brøndby slet ikke er nået dertil.

- I fodbold er det lang tid. Jeg har ikke fokus på det lige nu. Jeg har fokus på resten af sæsonen. Det er det vigtigste for mig, siger Jesper Sørensen, der også fortæller, at han ikke har nogen dialog med Brøndby om en forlængelse på nuværende tidspunkt.

Hvornår forventer du, at dialogen skal starte, og hvem tænker du skal påbegynde den?

- Det vil jeg helst ikke stå og tale med jer om lige nu. Det vil jeg faktisk ikke. Jeg synes, det vil bringe fokus et forkert sted hen i forhold til der, hvor vi står lige nu. Jeg synes ikke, det er vigtigt. Når det ikke er vigtigt for hverken mig eller klubben lige nu, så synes jeg ikke, det er noget, jeg skal stå og tage nu.

Ny mand skal ind i Brøndby
Hvor Jesper Sørensen ikke vil sætte mange ord på sin egen fremtid i Brøndby på nuværende tidspunkt, så vil han gerne fortælle, at der arbejdes i kulissen på andre ansættelser.

Til sommer siger Martin Retov nemlig farvel til Brøndby IF efter mange års tro tjeneste for at overtage tøjlerne i AC Horsens. Det efterlader et hul i Jesper Sørensen trænerteam, som man er godt i gang med at lukke.

- Det bruger vi selvfølgelig tid på. Der skal en ny ind i teamet, og derfor kigger vi på, hvordan vi får ham (Retov, red.) afløst og hvordan kabalen går bedst muligt op, siger Jesper Sørensen og tilføjer:

- Vi prøver at finde, hvad vi mener, er det rigtige på den lidt længere bane. Det er det vigtigste. Så får vi det løst i det tempo, som det nu engang kommer til at tage.

Udover assistenttræner Martin Retov består Jesper Sørensen nærmeste trænerteam også af chefanalytiker Frederik Birk, der har været i klubben siden 2021.

Foto: Alamy.