Video : Tipsbladet
Superliga

Det irriterede Lerager: De er jo ikke 100% sikre

Lukas Lerager kunne med lidt god vilje have lavet hattrick søndag aften i Herning, og det irriterede FCK-profilen, at det ikke med absolut sikkerhed kan siges, om der var mål eller ej.

HERNING (Tipsbladet): Var den inde?

En 70-80 meter væk på Tipsbladets tildelte stol med tilhørende skrivebord så det ud som om, Lukas Lerager fik scoret i 1. halvleg mod FC Midtjylland, før den tidligere landsholdskollega Jonas Lössl fik raget bolden ud af farezonen.

Men i den langsomme gengivelse på tv var det meget svært at sige, om bolden var inde eller ej – den var helt tydeligt tæt på, meget tæt på, men havde den også sluppet linjen?

Der blev ikke dømt mål i situationen, og VAR omstødte den ikke.

Efterfølgende var Lukas Lerager noget irriteret over situationen, ikke så meget på grund af dommeren som over, at der ikke er et mere sikkert system, hvilket for eksempel kunne være den mållinje-teknologi, der bruges i Premier League, til at afgøre sådanne tvivlsspørgsmål.

- Når jeg er så overbevist om, at den inde, ville jeg også have en forhåbning at, vi havde et system i Danmark, som gjorde, at jeg kan vide, om bolden er inde, eller om den ikke er inde. Og det er irriterende ikke at kunne få det bekræftet ordentligt. De siger, de har set den igennem, og at der ikke er mål, men de er jo ikke 100 procent sikre. Det synes jeg er ærgerligt, siger Lukas Lerager.

- Det var stolpe ud fra min side i dag, men så længe jeg kommer til chancerne, går det på et eller andet tidspunkt den rigtige vej, siger Lukas Lerager.

FC København fik med den meget sene udligning på straffespark efter 94 og et halvt minutter et vitalt point i Herning, så man ligesom før denne spillerunde holder sig seks point efter FC Midtjylland og Brøndby IF.

FC Nordsjælland kan mandag komme a point med FC København med en sejr over Silkeborg.

Bedøm selv situationen, hvor Lukas Lerager mener, der er mål, i videoen i toppen af denne artikel.