• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Stor målkonge har retning mod Superligaen

Foto: Getty Images

Topscoreren fra den irske liga kan meget vel havne i dansk fodbold, lyder det.

Af Victor Risager

Der har kun været fire irere i Superligaen. Snart kan der komme en femte.

Den 25-årige og 187 centimeter høje irske angriber Georgie Kelly har således kontraktudløb i Bohemian FC og skal have modtaget et bud fra en unavngiven Superliga-klub samt en hollandsk klub. Det skriver det irske medie Independent, der også nævner, at "Danmark ligner hans mest sandsynlige destination". 

Georgie Kelly havde et meget succesfuldt 2021, hvor han sluttede som klar etter på topscorerlisten med 21 fuldtræffere på 31 kampe. Derudover scorede han fire gange i seks kampe i Conference Leagues kvalifikationsspil for Bohemian FC.

Efter det succesfulde år har den 25-årige angriber nu sat næsen op efter et skifte væk fra Irland, skriver Independent. Georgie Kelly er indbegrebet af en boksspiller, der i feltet gør livet surt for modstanderne med både fart, god fysik og evnen til at søge de rigtige steder, hvor bolden og chancen dukker op. 

Georgie Kelly står altså uden kontrakt og kan frit forhandle med interesserede klubber. Ifølge avisen har han som nævnt modtaget et tilbud fra en Superliga-klub og et fra en hollandsk klub, og pilen peger altså tilsyneladende mod Danmark.

Tidligere har Michael Doyle, Liam Millar, Kevin Foley og Sean Murray spillet i Danmark for henholdvis AGF, AGF, FCK og Vejle Boldklub.