• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Izunna ikke tilfreds med situationen i OB

Izunna ikke tilfreds med situationen i OB
Foto: Jens Dresling/Polfoto

Izunna Uzochukwu er ikke tilfreds med situationen i OB, men han forsøger at bringe positiv energi til holdet resten af efteråret.

Af Ole Hoffskov

OB og Izunna Uzochukwu har indtil videre ikke været det ægteskab, de to parter havde håbet på, da de sagde ja til hinanden tilbage i januar.

Den 26-årige midtbanespiller har haft vanskeligt ved at markere sig som en nøglefigur for OB, og i denne sæson har han kun været på banen i rundt regnet halvdelen af kampene. Søndag fik han det sidste kvarter i triumfen mod Brøndby.

Læs også: Izunna glad for AGF-interesse: Vi må se, hvad der sker

Ikke umiddelbart en ønskværdig situation for Izunna eller OB, og nigerianeren medgiver, at situationen ikke behager ham.

- Ingen fodboldspillere ville være tilfredse med at befinde sig i den situation, jeg gør. Jeg har været inde og ude af holdet, og det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende for mig, men lige nu er det vigtigste for mig at bevare fokus og bringe en positiv energi til holdet og så gøre mit bedste, når jeg får chancen, som jeg altid gør. Men jeg er ikke tilfreds med situationen og må se, hvad der sker på den lange bane, siger Izunna Uzochukwu til tipsbladet.dk.

Læs også: Bedst og værst: Brøndby fik fynsk begmand

Det er efterhånden et år siden, at midtbanespilleren skiftede til OB fra russiske Amkar Perm, og meningen var, at nigerianeren hurtigt skulle udvikle sig til en profil på Fyn. Sådan er det ikke gået, og det smitter også af, når Izunna skal gøre status over det første år i Ådalen.

- Det har været op og ned, men det har ikke været, som jeg ønskede. Jeg tror på, at alle fodboldspillere oplever sådan en periode på et tidspunkt, og lige nu sker det for mig. Jeg må holde hovedet højt og forsøge at bevare positiviteten, fastslår OB-spilleren.

Om godt en måned åbner transfervinduet i Danmark og de fleste andre steder i Europa, og det betyder, at Izunna Uzochukwu har mulighed for at finde en anden arbejdsgiver, hvis han og OB er enige om, at det er den bedste løsning.

Nigerianeren ønsker på nuværende tidspunkt hverken at åbne eller lukke den dør.

- Jeg kan ikke sige så meget om det lige nu. Vi må se, hvad der sker, når transfervinduet åbner. Lige nu fokuserer jeg kun på OB, og så må vi se, hvad der sker efter de sidste kampe i efteråret, lyder det fra Izunna Uzochukwu.

Den tidligere FC Midtjylland-spiller blev i sommer sat i forbindelse med AGF.