Video : Tipsbladet
Superliga

Vraget af OB: Nu kommenterer Jakob Michelsen

Jakob Michelsen kommenterer oven på tirsdagens meddelelse om, at han ikke fortsætter i OB til næste sæson.

OB meddelte tirsdag, at cheftræner Jakob Michelsen ikke får forlænget sin kontrakt i klubben, og at han derved forlader klubben til sommer efter tre år i den fynske Superliga-klub.

Siden meldingen har der været tavshed fra Jakob Michelsen, men nu kommenterer OB-træneren selv på situationen i et interview med Ekstra Bladet. Og her slår han blandt andet fast, at han regner med at blive indtil kontraktens udløb.

- Jeg regner stærkt med at sidde foråret ud. Jeg ved der ingen garantier er i fodbold, og jeg kender gamet. Jeg forholder mig til min kontrakt, der udløber til sommer, og jeg har fuldt fokus på foråret og vil give alt, hvad jeg har, for at slutte godt af i OB, siger Jakob Michelsen til Ekstra Bladet.

Læs også:Brøndby-spiller opereret i skadet knæ

Der har ellers været spekuleret i, om den tidligere SønderjyskE- og Hammarby-træner kunne forlade jobbet før tid, og det er også før sket i OB.

I januar 2007 meddelte klubben således, at Bruce Rioch ville forlade klubben, og at Lars Olsen ville overtage trænertjansen efter sæsonen. Men i den situation endte Bruce Rioch med at sige op i marts.

Over for tipsbladet.dk sagde OB-sportschef Michael Hemmingsen også tirsdag, at han ikke frygter en lignende situation.

Læs også:Medie: SønderjyskE byder på norsk talent

- Nej, vi er overbevist om, at det er den rigtige beslutning. Vi er sikker på, at han nok skal være med til, at vi opfylder vores målsætning. Så i det lægger vel, at vi har fuld tillid Jakob og trænerteamet (hvad angår den kommende halvsæson, red.), sagde han.

OB er aktuelt nummer ni i Superligaen.

Læs også:Tidligere FC Midtjylland- og OB-profil: Vil gerne tilbage til Danmark

Læs også:Vinterpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Læs også:Ny AaB-træner: Her skal vi blive bedre