• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Jakob Poulsen vender hjem til Danmark til sommer

Foto: Getty Images

Jakob Poulsen vender hjem til Danmark, når hans kontrakt med Melbourne Victory udløber til sommer.

Af Ole Hoffskov

Da Jakob Poulsen blev vejet og fundet for let i FC Midtjylland, besluttede han og familien sig for at tage på eventyr i midtbanespillerens karriere-efterår, og valget faldt på Australien, hvor Jakob Poulsen satte sin signatur på en aftale med Melbourne Victory.

Den aftale udløber 30. juni, og det bliver også slutdatoen for Jakob Poulsens fodboldeventyr Down Under. Til sommer vender han hjem til Danmark.

- Jeg tror, at tre spillere har kontrakt i næste sæson, så nu er de i gang med at forlænge med dem, der skal forlænges med, og jeg er ikke en af dem. Så vi vender snuden hjem mod Danmark, siger Jakob Poulsen til Tipsbladet.

Læs også:Kamil Wilczek er gået i stå: Vi tror stadig på ham

Midtbanespilleren har foreløbig spillet 17 kampe for sin australske klub, og det er blevet til to assists, men ingen mål. Melbourne Victory er på en skuffende næstsidsteplads i Australiens A-League.

Alt i alt blåstempler Jakob Poulsen dog tiden i Australien, selv om den har været udfordrende på- og udenfor banen. 

- Det har været en supergod oplevelse på trods af skovbrande og corona. Jeg har spillet okay, men succesraten har ikke været så stor for os som klub. Der har egentlig været mange knap så gode ting, men det har været en spændende oplevelse, selv om vi ikke har haft mulighed for at rejse så meget rundt. Sæsonen starter i oktober, og så kører den nonstop til midten af maj, hvor finalen spilles. Men det håber vi, at vi kan nå, inden vi skal hjemad, siger Jakob Poulsen.

Læs også:SønderjyskE er forberedt på syge spillere

Den 36-årige midtbanespiller har ikke besluttet sig for, hvad der skal ske, når kontrakten med Melbourne Victory udløber om godt tre måneder. 

- Nej, det har jeg ikke. Det har jeg heller ikke styr på. Så der er ret mange løse ender lige pt., siger Jakob Poulsen.

Du kan læse hele interviewet med Jakob Poulsen i Tipsbladet, som er på gaden i dag, fredag. Du køber Tipsbladet sammen med Ekstra Bladet. 

Læs også:Randers FC's navn skiller sig ud i klagebrev: Det er et princip

Læs også:SIF-direktør jubler over Dolberg- og Skov-millioner: Værd at hæfte sig ved

Læs også:Dolberg og Skov indbringer millioner: Transfers redder Silkeborgs regnskab

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.