• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Michael Jakobsen fik debut i FCK-trøjen i dagens træningskamp mod Brønshøj, hvor også Thomas Delaney gjorde comeback efter en lang skadespause.

Af Teis Jeppe Gørtz

I fredags skrev Michael Jakobsen en fire-årig kontrakt med FC København, som hentede danskeren i spanske Almeria.

Tirsdag eftermiddag gjorde han så debut for københavnerne i træningskampen mod Brønshøj, der endte med 0-0. Jakobsen spillede lidt over en time på banen, og det glædede naturligvis spilleren.

- Det var dejligt at komme i gang, det var en udmærket træningskamp, hvor vi fik god modstand af Brønshøj, og der blev gået fint til den. Jeg spillede senest træningskamp i Spanien for en uges tid siden, men det var ikke fuld spllletid, så det var heller ikke planen, jeg skulle spille alle 90 minutter i dag, siger Jakobsen til fck.dk.

Ligeledes gjorde midtbanespilleren Thomas Delaney comeback for FCK i træningskampen. Det var fire en halv måned siden, Delaney sidst var i kamp for de danske sølvvindere. Den unge spiller indrømmer også, at det var hårdt at komme i gang igen.

- Jeg kan godt mærke det i kroppen, og jeg fik også et lille skrub i starten af kampen, men det gik alt i alt fint, synes jeg. Dejligt at være med igen efter den lange pause, men jeg mangler selvfølgelig stadig noget, fortæller den 20-årige FCK’er.

Delaney spillede ligesom Jakobsen omkring en time på banen.