• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Jan Bech: Vi kommer ikke svækket ud af vinduet

Foto: Getty Images

Det ser ud til, at salgene fra Brøndby slutter nu, og der er nyt på vej ind.

Af Oliver Okstrøm

Brøndby har i løbet af dette transfervindue sagt farvel til den ene profil efter den anden fra sidste sæsons mesterskabshold. Det ser nu også ud til, at Andreas Maxsø er på vej videre til en ny klub.

Jan Bech Andersen, der er storaktionær og bestyrelsesformand i Brøndby slår i et interview med TV3+ fast, at der er gode udsigter for fansene, hvis de bare har lidt tålmodighed.

- De her penge kommer 100 procent til at blive investeret. Det ligger helt fast. Nu skal vi bygge på. Jeg tror, at det er helt normalt, at man bygger op, og så er vores spillere heldigvis blevet interessante. Og der er da også flere bud på de andre. Det tror jeg nu ikke kommer til at ske i denne omgang. Vi er også nødt til at holde teltbardunerne nogenlunde under kontrol her, siger han og fortsætter:

- Men som jeg siger, så er vores spillere interessante for udenlandske klubber. Det er kun dejligt, og jeg kan love for, at vores ambitioner ikke er faldet. Det er heller ikke ambitionen, at vi kommer svækket ud af det her transfervindue. Jeg kan kun mane til ro og besindighed, og så er jeg sikker på, at om en måneds tid ser det fint ud, lyder det fra Jan Bech.

Lige om hjørnet venter der Champions League-kvalifikation, hvor mestrene er direkte med i fjerde og sidste runde. Dermed er Europa League-gruppespillet allerede sikret for Brøndby-mandskabet. Her garanterer formanden, at man kommer med et slagkraftigt hold.

- Det vil jeg godt lægge hovedet på blokken for. Vi er klar til den kamp. Men det er klart, at det vil tage noget tid, inden nye er kommet ind, fortæller Jan Bech Andersen.

Foruden Maxsø har man også taget afsked med spillere som Jesper Lindstrøm, Lasse Vigen, Marvin Schwäbe, Anthony Jung og Hjörtur Hermannsson.

Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen har ligeledes udtalt sig om det mulige salg af Andreas Maxsø. Læs mere om det her.