• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Maxsø tæt på exit: CV lover nyt til trænerteamet

Foto: Getty Images

Det lader dog ikke til, at han bare vil tage det første, som dumper ind på mailen.

Af Oliver Okstrøm

Andreas Maxsø er ikke med i truppen til Brøndbys kamp søndag mod Viborg, da han er i forhandlinger med en ny klub. Det er en handel, som Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen glæder sig over.

Det fortæller han i et interview med TV3+.

- Jeg kender ikke ret meget til Maxsøs forhandlinger, men vores er så langt, at det ikke er en risiko, som vi ville løbe, at lade Maxsø spille i dag, siger Carsten V. Jensen, som understreger, at det er en handel, som er tilfredsstillende for ham. 

- Det er kørt over målstregen, som vi havde planlagt det, lyder det fra Brøndby-bossen.

Efterhånden har Brøndby ikke så mange naturlige forsvarsspillere tilbage i truppen, hvis det ender med at salg af Maxsø, men det kan man godt regne med, at der kommer, inden transfervinduet lukker. 

- Jeg tror godt, at Niels (Frederiksen red.) og hans team kunne tænke sig flere alternativer. Nu er transfervinduet ca halvt igennem, og det er aldrig en sprint for os. Det er et maraton. Når vinduet lukker, så er jeg sikker på, at vi har de alternativer, som Niels skal bruge, siger han og fortsætter:

- Vi har godt været klar over, at risikoen har været der (med salg red.), men vi har ikke været der, hvor vi på forhånd har ville tage en risiko på, at det kunne ske. Men selvfølgelig er vi på arbejdet. Det var vi før, det er vi også nu, og det er vi også i morgen. Vi arbejder på at få den trup, som vi gerne vil sætte sammen, fortæller 'CV'.

Netop Niels Frederiksen har da også meldt klart ud, hvordan han har det med de mange salg. Læs mere om det her.