Video : Tipsbladet
Superliga

Totalt upåvirket af Brøndby-pres

Filip Bundgaard blev købt dyrt til en fodboldklub med en enorm fanbase. Selv pakker han prisskiltet fuldstændig væk, for det har han intet med at gøre.

PORTUGAL (Tipsbladet): Optimismen blomstrer på Vestegnen, og hvilket bedre ansigt at smække på den end Filip Bundgaards. 

Brøndby gravede dybt i lommerne i de sidste timer af januartransfervinduet, hvor man ifølge B.T sendte 22,5 millioner kroner i retning af Randers for den 19-årige guldfugl.

Jeg har ikke noget med det beløb at gøre.

Bundgaard har trods sin unge alder længe præsteret godt i dansk fodbold, og han bruges også som løftestang til Brøndbys guldambitioner for denne sæson. Det er endnu et stærkt offensivt kort, som Jesper Sørensen råder over, og man skal huske på, at Brøndby går ind til forårssæsonen som toer, to point efter FC Midtjylland. Den unge jyde er kommet til en klub med en enorm fanbase herhjemme, og når man samtidig er købt for mange millioner, medfølger der naturligvis forventninger. 

Men decideret pres? Det føler Filip Bundgaard ikke, fortæller han til Tipsbladet. 

- Det tænker jeg ikke så meget over. Jeg har ikke noget med det beløb at gøre. Mit fokus er på banen, så jeg er super glad for at være her. Det er det vigtigste for mig – at være her og have det godt, og det har jeg, siger han fra Brøndbys spillerhotel. 

Det var en lang dag
Her har han de seneste dage fået lov til at lære sine nye holdkammerater at kende, og han har det godt. Det er tydeligt. Da interviewet starter, kan Filip Bundgaard ikke skjule sin begejstring over at være Brøndby-spiller, da første sætning lyder: "Du sidder her som ny Brøndby-spiller". 

Der er mange overvejelser og tvivl, men lige pludselig tænkte jeg: ”Okay, det skal jeg det her!”

Smilet er stort, omend Filip Bundgaard tydeligvis er en ung mand, som er helt nede på jorden. Det er han også, når han skal sætte ord på det skifte, som for alvor fik det til at buldre og brage blandt Brøndbys fanbase den 1. februar.

- Det var nogle hektiske dage, småklukker han, inden han fortsætter:

- Det er klart, at når man skal lave sådan et skifte, og så på sidstedagen, så var det en lang dag. Men i sidste ende er jeg rigtig glad for at være endt her.

Filip Bundgaard forklarer, at det først var en af de sidste dage i transfervinduet, at det gik op for ham, at et skifte til Brøndby kunne blive til noget. Da blev han glad. Rigtig glad. Det her var så fed en mulighed, at det bare skulle blive til noget. 


Filip Bundgaard var smilende og fokuseret, da han talte med Tipsbladet torsdag eftermiddag. Foto: Malte Dunk.

Vi skulle dog helt hen til slutningen af transfervinduet, nærmere de sidste timer før klubberne meldte ud, at der var noget på plads. Var det nervepirrende for hovedpersonen selv at være en del af? 

- Der er mange overvejelser og tvivl, men lige pludselig tænkte jeg: ”Okay, det skal jeg det her!” Jeg var rigtig tryg i min beslutning, og klubberne blev enige. Det var jeg glad for

Var du ved at skide grønne grise, om klubberne nu også kunne blive enige?

- Nej, siger han, omend han trækker lidt på ordet, inden han fortsætter:

- Jeg tænkte bare, at det skulle ske det her.

Heldigvis for Filip Bundgaard og Brøndby skete det. Filip Bundgaard fik sin uofficielle debut i mandags, da han lagde op til et mål mod FC København. Fredag skal han sandsynligvis i ilden igen, når Brøndby spiller sidste kamp i Portugal mod IFK Göteborg, og mon ikke der er en del blå-gule fans, som følger med i den kamp, for at se hvordan deres nye juvel kommer til at gøre det.

Loading Poll...