Video : Tipsbladet
Superliga

'Jeg synes ikke, vi er så meget i kælderen'

Johannes Hoff Thorup anerkender, at det ser svært ud med guld til FCN, men han holder fokus på præstationen mod Brøndby.

BRØNDBY STADION (Tipsbladet) FC Nordsjælland led onsdag aften et hårdt nederlag, da Brøndby vandt med 1-0. 

Det efterlader mandskabet fra Farum på en fjerdeplads med tre point op til netop dagens modstander med kun to kampe tilbage, og samtidig har de kommende to modstandere FC Midtjylland og FC København begge to point mere og en intern kamp i hånden, så mesterskabsdrømmene kan have lidt et stort knæk for Johannes Hoff Thorups mandskab. 

Cheftræneren pointerer dog efter kampen på Brøndby Stadion, at fokus ikke er på stillingen lige nu, men de 90 minutter, der lige var blevet spillet.

- Jeg synes ikke, vi er så meget i kælderen. Vi har fokus på præstationen. Vi synes godt, vi kunne have spillet bedre i dag, og det er der, den starter, og hvor den slutter i dag, siger Johannes Hoff Thorup og tilføjer:

- Jeg synes godt, vi kunne have været 10-20 procent bedre i spillet i dag, så vi for alvor kunne have gjort krav på tre point.

- Jeg synes, de er lidt bedre i deres gode perioder, end vi er i vores. De får lagt os lidt under tryk fra midtvejs i første halvleg og så ind til pausen, hvor de sværmer lidt om vores forsvar og får nogle indlæg, så de har os nede at forsvare os lidt mere, end hvad vi gerne vil, forklarer han og fortsætter: 

- I store perioder af anden halvleg er det os, der har det kampbillede, vi gerne vil have uden at blive lige så farlige.

Samtidig var han dog ikke blind for, at det ser vanskeligt ud med guld til FC Nordsjælland. 

- Det er nok svært, vil jeg sige. Der er jo en kamp i mesterskabsspillet (FCK mod FCM torsdag, red.), som vi lige skal se udfaldet på. Som kyndig matematiker kan jeg sige, at begge hold ikke kan tage tre point i den, så lad os se, hvordan det ser ud.

- Men selvfølgelig bliver det svært. Men vi skal holde os i det og lade være med at lade os påvirke for meget. Vi skal tilbage at træne og gøre os så gode som muligt, og så er det Midtjylland-kampen, der fylder som det næste, og så må vi se, hvad vi kan gøre i den sidste kamp, slutter han.