• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Martin Davidsen

Jeppe Curth forlader AaB til sommer

Jeppe Curth forlader AaB til sommer
Illustration

Jeppe Curth skal finde en ny klub til sommer. Angriberen forlænger ikke sin kontrakt med AaB.

Af Martin Davidsen

Jeppe Curth stopper i AaB, når hans kontrakt udløber efter denne sæson. Parterne er således blevet enige om at samarbejdet ikke skal forlænges. 

Jeppe Curth kom i vinter tilbage til AaB efter et lejemål hos FC Midtjylland, og i dette forår er det blevet til fire indhop i Superligaen med et enkelt mål til følge. Når sæsonen er slut, er det altså tid til nye udfordinger for angriberen. 

- Vi er blevet enige om, at det er optimalt for begge parter, at vi skilles til sommer. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke Jeppe for hans store indsats for AaB. Jeppe har i ni år været en særdeles god repræsentant for klubben og med stor betydning såvel på som uden for banen. Det vil aldrig blive glemt, og vi ønsker ham al mulig held og lykke i fremtiden, siger AaB’s sportschef Allan Gaarde i en pressemeddelelse.

Jeppe Curth er afklaret med, at han til sommer skal finde et andet sted at spille. 

- Dette er den bedste løsning for både AaB og mig. Jeg vil gerne takke for de ni år, hvor jeg har fået lov til at bære den rød/hvid-stribede trøje. Jeg har været privilegeret af, at kunne leve af min sport og min passion i så mange år, og jeg har ikke kunne vælge et bedre sted at udleve min drøm end i Nordjylland og AaB. Det at skulle bytte trøjen ud fra sommer, hvor det nu end kommer til at være, betyder ikke nødvendigvis, at jeg forlader Nordjylland for altid. Det kan være for en kort periode, men hensigten er at komme tilbage, så jeg kan støtte AaB-drengene på stadion, siger han. 

30-årige Jeppe Curth kom til AaB i sommeren 2005. I efteråret var han udlejet til FC Midtjylland.