OB satser på én ny spiller inden transferdeadline
2016-01-18 15:51
Foto: ob.dk/Morten Wamsler

OB respekterer Rasmus Falks beslutning om at forlade klubben senest til sommer. Der er ikke taget stilling til, om offensivspilleren skal sælges i dette transfervindue.

Rasmus Falk stopper i OB senest til sommer, når hans kontrakt med fynboerne udløber. Det meddelte offensivspilleren mandag via sig agent.

Dermed mister OB deres med afstand største profil, selv om klubben længe har forsøgt at overbevise 24-årige Falk om at tage endnu en tørn i Ådalen. Og selv om man ærgrer sig over Rasmus Falks beslutning i OB, har man også respekt for den.

- Vi har forhandlet i lang tid, og til nytår gav vi så Rasmus et tilbud, som vi gerne ville have svar på hurtigst muligt. Rasmus har hele tiden givet udtryk for, at han ville se transfervinduet an, så man kan sige, at vi har fået nogle indikationer på, at det nok var den her vej, det gik, siger OB's sportsdirektør Jesper Hansen til tipsbladet.dk og fortsætter:

- Rasmus er OB-dreng, og det er en spiller, der har givet meget for klubben. Vi har også været glade for ham, og det er naturligvis også derfor, vi gerne ville føje et par år yderligere til aftalen. Det synes vi også, vi har haft nogle gode argumenter for, men vi har selvfølgelig også respekt for Rasmus' beslutning om at søge andre udfordringer. Det er en spiller, der kan noget helt ekstraordinært og en spiller, publikum kan lide at se. Vi har hele tiden vidst, at han var interessant for større klubber og større ligaer, og det var en spiller, vi havde på lånt tid.

Det store spørgsmål er nu, om OB og Rasmus Falk fortsætter samarbejdet sæsonen ud, eller om fynboerne går efter et salg i dette transfervindue.

- Jeg skal have en snak med Rasmus, hvor vi stille og roligt snakker tingene igennem. Jeg har ikke snakket med ham endnu, så jeg kan ikke sige så meget på nuværende tidspunkt. Udgangspunktet er, at Rasmus er på kontrakt her indtil 30. juni, og nærmere vil jeg ikke komme det i dag, fortæller Jesper Hansen.

OB-direktøren fastslår i øvrigt, at der nok skal ske ting og sager i den fynske klub, inden transfervinduet lukker 1. februar.

- Der skal nok ske noget mere i OB. Det tror jeg bestemt, lyder det fra Jesper Hansen, der i første omgang må se Falken flyve fra reden.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO